مشکل در نصب بسته جدید (اتصال به ftp لازم است)
بسته آپلود میشه ولی بعد که میخوام نصب کنم این ارور میده و اطلاعات میخواد برای اتصال به ftp
چیکار کنم؟؟
اون فایلهای لازم که باید 777 بشه هم درسته. نمیدونم دیگه مشکل از کجاست.
ارور :
اطلاعات FTP لازم است
بعضی از فایل های این بسته نیاز به تبدیل به حالت قابل نوشتن دارند. برای رفع این مشکل برنامه باید با استفاده از مشخصات FTP برای تبدیل فایل ها به حالت chmod نیاز به اتصال به سرور FTP دارد.
پاسخ : مشکل در نصب بسته جدید (اتصال به ftp لازم است)
قطعا بعضی از فولدر و یا فایلها پرمیشن قابل نوشتن ندارند که این ارور ظاهر میشه
برای حل مشکل مشخصات FTP سایت رو وارد کنید تا به صورت اتوماتیک پرمیشن ها ست بشن و مشکلتون حل بشه !
یا علی
ممنونم جناب فیروزمندان.
سعی میکنم پیدا کنم.
میبخشید، من اطلاعات اف تی پی هم بهش میدم ولی این اررور رو میده : 550 /home/game/public_html/forum: No such file or directory
مشکل از کجاست ؟ :(
منم یه زمانی این مشکل رو داشتم... مشکل اینه که بسیاری از هاستا (چه مجانی و چه پولی) محدودیت حداکثر تعداد فایل دارن که بهش میگن inode limit که معمولا این مقدار بیش از 50-60 هزار تاس... یعنی حداکثر تعداد فایلی که شما میتونید آپلود کنید (روی هاستتون داشته باشید) 50-60 هزارتس و این مقدارم در کل حساب میشه و مهم نیست چند تا ساب دومین داشته باشید یا چند تا فولدر جدا داشته باشید...
با برنامه هایی مثل CuteFTP یا FileZilla و یا با برنامه کنترل پنل خود هاستتون سعی کنید که یه فایل آپلود کنید... اگه موفق به آپلود شدید که مشکل از SMF ه باید بگردید مشکل رو پیدا کنید (احتمالش یه درصدم نیست) و اگه موفق به آپلود نشدید شک نکنید که مشکل همون inode limit هستش که محدودیتتون پر شده (دقت کنید که ممکنه بنویسه که فایل آپلود شده ولی حتما به فولدر برید و ببینید که فایل آپلود شده یا نه و مثلا میتونید یه فایل عکس رو آپلود کنید و بعدش با مرورگرتون بزنید ببینید میبینیدش یا نه)... 99 درصد مشکل همینه...
اگه مشکل inode limit باشه تنها راهش پاک کردن فایلای اضافه س... بهترین کار اینه که قالب های اضافه رو پاک کنید... خیلیا قالب های بسیاری رو برای تست اینکه ببینن چه شکلیه نصب میکنن ولی بعد پاکش نمیکنن... تمام قالب ها و فابلای الکی رو پاک کنید تا تعداد فایلاتون کاهش پیدا کنه (دقت کنید اشتباه نکنید)...
مثلا من از سرویس رایگان ByetHost استفاده میکنم و inode limit سرویس رایگانشون 37000 تاس و سرویس پولیشون اصلا inode limit نداره...
اگه مشکلتون این بود حتما با ساپورت هاستتون تماس بگیرید و هم اینکه بدونید که inode limit چقدره و هم اینکه بدونید چطور میشه برداشتش... (معلومه دیگه... این چیزا واسه پول بیشتره... میگه برو سرویس طلایی مون رو بخر عالیه... پول بیشتر)...
O0
فیال آپلود میشه و باز هم میشه.
هیچ مشکلی از اون نیست.
نمیدونم چشه.
[quote author=NaviD.Sincere link=topic=21072.msg111953#msg111953 date=1250069347]
فیال آپلود میشه و باز هم میشه.
هیچ مشکلی از اون نیست.
نمیدونم چشه.
[/quote]
chmod فولدرها رو هم درست کردید فایده ای نداشته...؟؟؟
آره عزیزم اونم ست هست.
کسی نیست کمک کنه ه ه ه ه !!؟؟؟
سلام،
یه مشکل هم هنگام پیوست فایل هست که این خطا رو میده ( فضاي کافي براي ذخیره فايل شما وجود ندارد، لطفا با مدیر انجمن تماس بگیرید. )
در ضمن اینو هم یادآوری کنم که من از Direct Admin استفاده می کنم ....
ممنون
[quote author=NaviD.Sincere link=topic=21072.msg111961#msg111961 date=1250075761]
آره عزیزم اونم ست هست.
کسی نیست کمک کنه ه ه ه ه !!؟؟؟
[/quote]
با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید . ارور لاگها رو بررسی کنید ببینید چه اروری لاگ شده . از طریق اون میتونید تریس کنید .
[quote author=Lamerd link=topic=21072.msg111962#msg111962 date=1250076429]
سلام،
یه مشکل هم هنگام پیوست فایل هست که این خطا رو میده ( فضاي کافي براي ذخیره فايل شما وجود ندارد، لطفا با مدیر انجمن تماس بگیرید. )
در ضمن اینو هم یادآوری کنم که من از Direct Admin استفاده می کنم ....
ممنون
[/quote]
سلام
این ارور در دو حالت پیش میاد :
یا هاست شما فضا کافی نداشته باشه و یا پرمیشن لازم ...
هر دو مورد رو چک کنید
یا علی