پاسخ : ماژول rss خوان متحرک
سلام
شما باید یه مقدار به توضیح من دقت کنید. (توجه کنید که ین یک توضیح هست و انجامش با خودتون هست)
قبل از هرچیزی بگم که شاید راه دیگه ای هم باشه، اما الان این به ذهن من میرسه. شما خودتون گسترشش بدید و یا تغییر بدید تا چیزی که میخواهید و استاندارد بشه.
اول در قسمتی که میخواهید در قالبتون این خبرخوانها نمایش داده بشن یه marque ایجاد کنید. در داخل تگ marque یک موقعیت ماژول تعیین کنید. حالا ماژول خبرخوان که من در فعالیت کاربران منتشر کردم رو دریافت کنید و rss های خود را به ماژول معرفی کنید (20 ماژول میتونید معین کنید همراه با محدودیت تعداد و تنظیمات خاص) و در موقعیتی که ایجاد کردید منتشر کنید.
اگر با مواردی که گفتم آشنایی داشته باشید بدون هیچ مشکلی کاری که میخواهید را انجام خواهید داد.
یا حق
با سلام
خوب با مواردی که ذکر کردید آشنائی ندارم و کلا با مامبو کار میکنم چون آشنادی با طراحی سایت ندارم و این همه چیز رو راحت در اختیار گذاشته.
ماژولی نیست که خودش این کار و انجام بده مثل ماژول مطالب متحرک فقط به جای مطالب من اخبار rss بیاره.
سلام
مواردی که خدمتتون عرض کردم زیاد سخت نیست! کمی تلاش کنید تا کم کم اطلاعات وبیتون بالا بره.
بنده چنین ماژولی ندیدم، شاید باشه. (البته میشه نوشت)
یا حق