مامبو كار مي كند . نصب نمي شود ؟!!!!!!!!!!!!
با سلام نزديك به 60 سايت روي يكي از سرور هاي كانادا با متصديگري شركت پارس ديتا دارم . يكي دوماه قبل سرور را عوض كردند قبلا مديريت سايت با cpanel بود ولي الان شده plesk سايت هايي كه قبلا نصب شده به راحتي كار مي كند ولي وقتي مي خواهم سايت نصب كنم نصب نمي شود و صفحه save as مي آيد . چرا ؟
پاسخ : مامبو كار مي كند . نصب نمي شود ؟!!!!!!!!!!!!
سلام
بنده هم متأسفانه از پارس دیتا استفاده میکردم و هنوز چند وبسایتی (یکی دوتا که 5 ساله قرارداد بسته بودیم) رو دارم. (بنده دیگه باهاشون تمدید نخواهم کرد، پیشنهاد میکنم شما هم باهاشون دیگه کار نکنی، چرا که دیگه ادب گذشته رو ندارن و مشتری رو ... فرض میکنن!!!) در اولین فرصت تست میکنم ببینم چرا نصب نمیشود!
نباید مشکلی در نصب مامبو بوجود بیاید! (پلسک نباید مشکلی بوجود بیاره!)
اگر تا 5 بعد از ظهر یادم رفتش جواب بدم، یادآوری کن لطفاً.
یا حق
تست کردم، بدون هیچ مشکلی نصب شد. فقط ظاهراً سیسونها و دو تا از توابع مورد نیاز مامبو غیر فعال هستند.
یا حق
تشكر. ولي من الان بايد چيكار كنم تا نصب شه ؟
در نصب دقت کنید، هنگام آپلود فایلها دقت کنید تمامی فایلها آپلود شوند.
پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه هاست توانایی اکسترکت فایل زیپ رو هنوز نداره! از نرم افزارهایی همچون FileZilla استفاده نمایید.
فایل configuartion.php رو هم ایجاد کنید و پرمیشن کامل بهش بدید تا در هنگام نصب و بعد از آن نیاز به انجام دستی نباشد.
یا حق
من فايل zip را فرستادم خودشون (پارس ديتا) unzip كردند . يعني اشكال از unzip پارس ديتاست ؟ خودم un zip شده مامبو را بفرستم ؟ يا configuration را بسازم و فايل مامبو فعلي مشكلي نداره
بنده مدتی نبودم.
مشکل شما حل شد؟
یا حق
بله . دستتون درد نكنه . php هاست فعال نبوده.!!!