تغییرات ظاهری در قالب Ja Rutile
دوستان من از قالب Ja Rutile فارسی استفاده می کنم. وقتی از ماژول آخرین اخبار استفاده میکنم اخبار از وسط ستون شروع میشن و رنک مطالب هم طوسیه.
چند تا سئوال داشتم:
1- ستونهای راست و وسط و چپ این قالب رو چطوری می تونم تغییر بدم مثلا عرضشو کم یا زیاد کنم؟
2- رنگ مطالب در ستون آخرین اخبار رو می خوام به آبی تغییر بدم. از کجا می تونم رنگشو تغییر بدم؟
3- می خوام هر خبری که میره تو ستون آخرین اخبار از منتها الیه سمت راست شروع بشه ؟(الان هر خبری که تو این ستون میره خیلی از ستون سمت چپ این ماژول فاصله داره)
اگر لازمه بگید تا من قالب رو بذارم. خواهشا به من پاسخ بدین. من از فایل CSS این قالب چیزی سر در نیاوردم. بگید از کجا می تونم این تغییرات رو اعمال کنم؟ :53:
پاسخ : تغییرات ظاهری در قالب Ja Rutile
سلام
متأسفانه نمیتونیم در رابطه با موارد تجاری (قالب شما قالبی تجاری است!) کمکی بکنیم. قوانین انجمن را مطالعه فرمایید.
پاییزتان پر مهر
دوست عزیز این قالب تجاری نیست و کاملا رایگانه تازه به اضافه ملحقاتش. در ضمن سایتی که این قالب رایگان رو فارسی ترجمه کرده خودش هم بصورت رایگان برای دانلود قرار داده ولی جوابگوی سئوالات نیست. شما باشی چکار می کنی؟
دوست عزیز! ما نسبت به سرویسهای سایتهای دیگر نمیتوانیم تصمیم بگیریم!
این یک قالب تجاری هست که توسط سایت جوملارت دات آی آر فارسی و ارائه شده است. طبق قوانین انجمن ما نمیتوانیم نسبت به ملحقات تجاری کمکی بکنیم و منتشر کنندگان این وظیفه را دارند. قوانین را مطالعه فرمایید و از بحث بی جا صرف نظر فرمایید.
شما میتوانید با دوست خوبم علیرضا در اینرابطه خصوصی بحث کنید. اما انجمن مامبولرن نمیتواند نسبت به این قالب کمکی به شما بکند.
تاپیک قفل شد.
پاییزتان پر مهر