نرم افزار طراحي قالب Artisteer
سلام
به يك نرم افزار بسيار جالب برخوردم .اين نرم افزار براي افرادي كه حال و حوصله كد نويسي براي طراحي قالب را ندارند بسيار عاليست . باور كنيد ظاهر سايتتون را بسيار تغيير ميدهد و زيبا ميكند.
هرچند هنوز نتونستم راهكار استفاده در مامبو و طراحي قالب در مامبو را پيدا كنم ولي اميدوارم دوستان بتوانند راههاي استفاده از اين نرم افزار زيبا را به طراحان قالب نشان دهند.
باز هم تاكيد ميكنم كه اين نرم افزار بسيار ساده است و ظاهري شبيه
Word2007
دارد.
موفق باشيد
پاسخ : نرم افزار طراحي قالب Artisteer
سلام
آرتیستر نرم افزار مشهوری است و بسیار محبوب شده است!
یکی از دوستان بنده این نرم افزار رو فارسی کرده و در حال مکاتبه با این سایت است، اما ظاهراً سایت مربوطه تمایلی به زبان فارسی ندارد!
پاییزتان پر مهر
چند تا سوال داشتم
چطور از قالبهای مامبو استفاده کنم , یعنی چطور Import و Export کنم ؟
آیا شدنی است ؟
اتفاقاً سوال همون دوست بنده هم همین بود از من که آیا میشه برنامه رو کاری کرد که برای مامبو هم خروجی بده ؟!
که در جواب گفتم اینکار رو باید در ساختار نرم افزار بدن تا بتونه برای مامبو هم خروجی تهیه کنه. (شاید در آینده برنامه این تصمیم رو بگیره که برای مامبو هم ... )
اما شما میتونید قالبهایی که برای جوملا تهیه میکنه رو برای مامبو سازگار کنید. که خوب برای اینکار نیاز هست به php , html , css آشنایی داشته باشید تا بتونید قالب جوملا 1.5 رو به مامبو تبدیل کنید.
پاییزتان پر مهر
تشكر . دوستان ديگر هم اگر كار كرده اند بفرمايند.
ضمنا آيا نرم افزار مشابهي وجود دارد ؟
سلام
من این نرم افزار رو دانلود کردم .وقتی می خوام برنامه رو باز کنم در دکمه Activate گزینه License key وجود داره.چی باید در این قسمت وارد کنم؟
سلام
شما باید لایسنسی را که خریداری نموده اید وارد نمایید
موفق باشید
اصلاً می شه با نسخه ای که دانلود می شه قالب طراحی کرد یا حتماً باید این نرم افزار رو خرید؟
[hr]
من چیزی خریداری نکردم؟
می شه یه توضیحی بدید اصلاٌ این license چی هست؟
** دو ارسال شما یکی شد
این نرم افزار تا لایسنس نداشته باشه خروجی نمیده
در ضمن این نرم افزار بسیار محبوب شده است اما همچنان مشکلات زیادی داره من جمله سرعت و ... در ضمن در مورد سازگاری هم با بروزرها مشکلاتی را دارد و نکته دیگه اینکه خیلی به شمادر لایوت های دوست دارید درست کنید دست باز نمی گذارد و مجبور هستید فقط از دیفالت ها که البته زیاد هم است استفاده کنید
اما در کل بسیار فوق العاده است
پیروز باشید
این لاینسیس رو از کجا باید بارم؟خریدنیه؟اگه جواب بله هست از کجا باید بخرم؟