ارور در مدیریت با وجود سرویس دانلود!!
توضیح: توضیح اینکه من مامبو رو از پوشه ای به پوشه ی دیگر با راهنمایی دوستان انجمن منتقل کردم و این انتقال موفقیت آمیز بود و نکته این که قبل از انتقال سرویس دانلود روی مامبو نصب شده بود و الان هم درست کار میکنه ولی در بالای قسمت مدیریتش این ارور رو میده:
کد:
محل نگهداری پیشفرض برای محتوای جدید: بانک اطلاعاتی
Warning: is_writeable() [function.is-writeable]: open_basedir restriction in effect. File(/home2/hesabdar/public_html/file//downloads) is not within the allowed path(s): (/home/hesabdar/:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/hesabdar/public_html/components/com_remository/v-admin-classes/listCpanelHTML.php on line 79
محل نگهداری پیشفرض فایلهای سیستم: /home2/hesabdar/public_html/file//downloads دایرکتوری غیر قابل ویرایش است
Warning: is_writeable() [function.is-writeable]: open_basedir restriction in effect. File(/home2/hesabdar/public_html/file//downloads/uploads) is not within the allowed path(s): (/home/hesabdar/:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/hesabdar/public_html/components/com_remository/v-admin-classes/listCpanelHTML.php on line 83
محل نگهداری پیشفرض فایلهای آپلود شده: /home2/hesabdar/public_html/file//downloads/uploads دایرکتوری غیر قابل ویرایش است
سطح دسترسی پوشه ها رو هم چک کردم روی 755 بود و نکته دیگه اینکه پوشه اون زمان که مامبو اونجا بود file نام داشت و حالا در ریشه اصلی سایت قرار داره. ممنون
پاسخ : ارور در مدیریت با وجود سرویس دانلود!!
سلام
به نظر میاد شما در سایت از remository استفاده میکنید
چک کنید دو فولدر زیر Writable باشند :
/public_html/file//downloads
public_html/file//downloads/uploads
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=22268.msg116967#msg116967 date=1257834032]
سلام
به نظر میاد شما در سایت از remository استفاده میکنید
چک کنید دو فولدر زیر Writable باشند :
یا علی
[/quote]
مشکل در همین جاست
چون قبلا مامبوی من در پوشه file قرار داشت حالا که من مامبو رو منتقل کردم قاعدتا دو پوشه uplods و downloads دیگه در اون پوشه نیستند ام همونطور که می بینید در اروری که داده
کد:
به پوشه file اشاره کرده البته من این پوشه رو حذف نکردم ولی توش خالیه؟
سلام
مسیر های جدید رو از تنظیمات کامپوننت remository میتونید ست کنید
یا علی
ست کردم ولی هنوز هم این ارور ها بالای بخش مدیریت ریموسیتوری هست:
کد:
Warning: is_writeable() [function.is-writeable]: open_basedir restriction in effect. File(/home2/hesabdar/public_html/downloads) is not within the allowed path(s): (/home/hesabdar/:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/hesabdar/public_html/components/com_remository/v-admin-classes/listCpanelHTML.php on line 79
محل نگهداری پیشفرض فایلهای سیستم: /home2/hesabdar/public_html/downloads دایرکتوری غیر قابل ویرایش است
Warning: is_writeable() [function.is-writeable]: open_basedir restriction in effect. File(/home2/hesabdar/public_html/downloads/uploads) is not within the allowed path(s): (/home/hesabdar/:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp) in /home/hesabdar/public_html/components/com_remository/v-admin-classes/listCpanelHTML.php on line 83
محل نگهداری پیشفرض فایلهای آپلود شده: /home2/hesabdar/public_html/downloads/uploads دایرکتوری غیر قابل ویرایش است
یوزرنیم و پسورد مدیر مامبو و هاست رو ارسال کنید بررسی میکنم
دستتون درد نکنه ولی به ایمیلتون ارسال کنم ؟ یا پیام خصوصی بدم؟
سلام
مشکل شما حل شد
همانطور که در پست قبل اشاره کرده بودم مسیر ها رو باید درست ست میکردید
هاست شما در پوشه Home بود در صورتی که شما home2 ست کرده بودید که با تصحیح این مورد حل شد
یا علی
سلام باتشکر از شما جناب آقای فیروزمندان
درسته مشکل حل شده واقعا دست شما درد نکنه.
فقط اگر بی زحمت یه نگاهی به تنظیمات کلی بخش ذخیره سازی هم می کردید خیلی عالی بود اگه زحمتی نیست یه نگاهی بندازید چون هنوز ارور رو داره. ممنون