سلام من مازول scroll-cat که برای متحرک کردن لینکها را نصب کردم ولی برای فعال سازی آن به قسمت مازولهای سایت رفتم ولی ندیدم برای فعال کردن واستفاده از آن چه باید کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من مازول scroll-cat که برای متحرک کردن لینکها را نصب کردم ولی برای فعال سازی آن به قسمت مازولهای سایت رفتم ولی ندیدم برای فعال کردن واستفاده از آن چه باید کرد
سلام
تو بخش مدیریت برید به بخش ماژول ها ماژول مورد نظر را بار کنید که اسمش به طور پیش فرض اسکرول لینک ها¦nbsp; هست
بعد در صفحه باز شده Published را Yes بزنید و تعداد لینک هایی که می خواهید نشان داده شود را وارد نمایید و شناسه مجموعه لینک هایی که می خواهید نشان داده شود را نیز وارد نمایید (توضیح برای دانستن شناسه مجموعه به منوی Components و گزینه لينكستان و سپس مجموعه وب لينكها برید شناسه مجموعه ها در ستون Category ID نوشته شده است)
یا علی/خداحافظ
در بخش مازولها این مازول دیده نمی شود ولی پس ازنصب ان را دیدم که به اسم scrool - cat
بود ولی روی ان نمی شود کلیک کرد پس چطور فعال می شود
با سلام
يعني چطور نميشه روش كليك كرد.
اصلا اين ماژول در قسمت ماژولهاي سايت شما هست يا نه.
اگه نيست به صفحه بعد منتقل شده است يعني شما بايد در پايين صفحه اي كه مربوط به ماژولها است تعداد نمايش ماژولهايي را كه در يك صفحه نمايش ميدهد را بيشتر كنيد .
پيشفرض مامبو بگمونم 10 يا 15 است و شما بايد اعداد بالاتر را انتخاب كنيد تا تمامي ماژولها نمايش داده شود.
يا حق
یه حالتش همین موردی هست که دوست خوبم حسین اشاره کرد .
اما مورد دوم : وارد قسمت مدیریت بشید .از منوی بالا System >> Global Checkin رو انتخاب کنید .
حالا برید تو قسمت مدیریت ماژول ها ببینید قابل کلیک هست یا نه ...
یا علی
سلام
من مازول را نصب کردم وفعال شد دست شما درد نکند ولی حالا در سایت نشان داده می شود ولی متحرک نیستند لینکها چرا
با سلام
منظورتون اينكه لينكها رو نمايش نميده .
اگه نمايش نميده همونطور كه دوست عزيزم آقاي احمدزاده گفت شما بايد مجموعه لینک هایی که می خواهید نشان داده شود را نیز وارد نمایید (توضیح برای دانستن شناسه مجموعه به منوی Components و گزینه لينكستان و سپس مجموعه وب لينكها برید شناسه مجموعه ها در ستون Category ID نوشته شده است)
يعني اون عددي رو كه مربوط به آن مجموعه لينك است رو به قسمت تغيير ماژول رفته و اون عدد را آنجا وارد كنيد تا اون مجموعه لينك به نمايش بياييد.
يا حق