مامبولرن با قلب جوملا !!!!
سلام
امروز وقتي وارد سايت مامبولرن شدم ، خودم را در دنياي جوملا غوطه ور ديدم و زماني بخودم آمدم كه عنوان سايت را مشاهده كردم : مامبولرن !!!
جاي تعجب است كه صفحه اصلي سايت مامبو به جوملا اختصاص دارد . مگر قرار نبود تركيبي از اين دو باشد ؟!
ضمن اينكه در انجمن هم جوملا بالاتر از مامبو قرار دارد . اينكار كاربران جوملا را جذب ميكند و هزار دليل ديگر ، ولي آيا باعث دلخوري كاربران مامبو نخواهد شد ؟ آيا مامبو و تيمش خودشان را كوچكتر از جوملا و تيم جوملا ميدانند ؟
البته اين باعث نميشود از زحمات تيم مامبو و كاربران و مديرانش قدر داني نشود ولي بهتر است اين مورد هم مورد عنايت قرار بگيرد .
ممنون
پاسخ : مامبولرن با قلب جوملا !!!!
سلام دوست عزیز
چیدمان مطالب و انجمن ها براساس سیاست گذاری تیم می باشد اما هیچوقت تیم مامبولرن در پشتیبانی از هر کدام از سیستم ها(مامبو ، جوملا ، اس ام اف) کوتاهی نخواهد کرد.
در نهایت باید بگم که تیم مامبولرن هر زمان که احساس کند که یک سیستم ارزش کار و پشتیبانی را دارد ، از آن پشتیبانی خواهد کرد.
موفق باشید
الان میشه گفت که مامبو مرده ؟
[quote author=حمیدرضا link=topic=22328.msg153799#msg153799 date=1292977844]
[/quote]
اظهار نظر نمیکنم ولی بهتره اسم سایت به جوملالرن تغییر پیدا کنه .
به خاطر این سیاست سایت ، بنده هم از مامبو به جوملا دارم هجرت می کنم .
""" مامبو یا جوملا . مسئله این است ! """"
[quote author=حمیدرضا link=topic=22328.msg153799#msg153799 date=1292977844]
[/quote]
هنوز نمیتونیم این مسئله رو بیان کنیم چرا که همین الان ما مامبو 5 رو در اختیار داریم و میبینیم که تیم مامبو هنوز روی این نسخه و نسخه 4.7 کار میکنه.
میبینیم که مامبو آنقدر امن هست که حتی بعد از این چند سال و منتشر نشدن نسخه جدید هنوز هسته هک نشده .
همانطور که قبلا هم ذکر کردیم تا زمانی که احساس کنیم مامبو ارزش داره روی اون فعالیت میکنیم
یا علی
من خودم مامبو کار نکردم ولی اینجا همه چیز زیر سایه مامبو هست به لحاظ اسم و دامنه البته !
ولی جوملالرن هم نشه یک اسم خاص باشه که بشه انواع سیستمها و cms ها پوشش داد البته خدای نکرده یک وقت "م ی ت ر ا " نشه !
به هر حال از رنک گوگل و رتبه الکسای سایت هم به راحتی نمیشه گذشت
**
پست به درخواست شما ویرایش شد.
خوب البته جوملا هم از سایه مامبو هست ! کمی در اینباره اگر مطالعه کنید میبینید جوملا همان افرادی هستند که در مامبو کار میکردند و خود را از مامبو و تیمش جدا کردند و ... .
هیچکس تنهاتر از خدا نیست