عدم ایندکس در گوگل وبمستر
سلام
مدتی است که تعداد لینکهای ثبت شده در گوگل وبمستر را تحت نظر دارم . متاسفانه لینک مطالب انجمنم در گوگل وبمستر ایندکس نمیشوند و این درحالیست که هر مطلبی که در خود سایت ( طراحی شده با مامبو ) ایجاد میگردد ، براحتی در گوگل وبمستر ثبت شده و سپس ایندکس میشود.
احساس میکنم گوگل وبمستر در ثبت لینکهای SMF سلیقگی عمل میکند و برخی را ثبت و بیشتر آنها را ثبت نمیکند .
به نظر شما علت از چیست و چگونه میتوان با کمترین ضرر به سایت آنرا اصلاح کرد ؟
پاسخ : عدم ایندکس در گوگل وبمستر
سلام
خوبی ؟
شما xmlهای مجموعههای مختلف انجمنت رو به گوگل وبمستر معرفی کردی ؟
قالب انجمنت چیه ؟
چند وقت هست که انجمن را راه اندازی کردید ؟
پاییزتان پر مهر
عدم ایندکس شدن و یا ایندکس شدن کاملا به دلخواه خود گوگل است
اما راههای وجود داره که به تسریع شدن ایندکس لینک ها کمک میکننه که بسیاری از اون ها رو مطرح کردیم قبلا و بعضی از اون ها هم ترفند هایی هست که مخصوص کسانی هست که کارهای Seo انجام میدهند
یکی از راههای که بتونید ایندکس شدن لینک ها رو تسریع کنید استفاده از بوکمارک ها هست استفاده کنید نتیجه را خواهید دید
پیروز باشید
[quote author=مهدی. link=topic=22442.msg117703#msg117703 date=1258731182]
سلام
خوبی ؟
شما xmlهای مجموعههای مختلف انجمنت رو به گوگل وبمستر معرفی کردی ؟
قالب انجمنت چیه ؟
چند وقت هست که انجمن را راه اندازی کردید ؟
[/quote]
سلام و متشکر
یک سالی هست که انجمن را راه اندازی کرده ام . به نظر شما ممکن است از قالب باشد ؟ چون احتمال این را میدهم .
ضمنا فقط یک XML را به گوگل وب مستر معرفی کرده ام و آن هم برای سایتم می باشد .
تا یکماه پیش مشکلی نداشتم و احتمالا پس از تغییر قالب همچین مشکلی پیش آمده
همچنین از پنل مدیریت --> خبر و خبرنامه --> تنظیمات --> فعال کردن XML/RSS برای خبرها را تیک دار کرده بودم و صحیح است .
قالب تأثیر داره اما نه اینقدر !
در اس ام اف تا اونجا که من اطلاع دارم میتونید برای هر مجموعه و زیر مجموعه xml مخصوص داشته باشید و آدرسهاش مشخص هست که بهتره به عنوان نقشه سایت در وبمستر گوگل معرفی کنید.
تغییر در قالب همیشه مشکلاتی رو به وجود میاره. بهتره که کمتر قالبها رو تغییر بدید! یک مدت بگذارید همین قالب باشه و کاری بهش نداشته باشید. (البته اگر قالب قالبی استاندارد هست)
نوع ایندکس شدن انجمنها در گوگل با سایتها متفاوت شده و یک مدتی هست که انجمنها بگونه ای دیگر بررسی میکند و البته در انجمن در اینباره بحثی صورت گرفت. زیاد سخت نگیرید اما xml ها رو به گوگل معرفی کنید حتماً ضرر نداره.
پاییزتان پر مهر
سلام
علت اينكه XML را به وب مستر معرفي نكرده بودم را يادم آمد .
مشكل اينجاست كه آدرس سايت من p30p30.com/home و آدرس تالار گفتگو P30p30.com/forum ميباشد .
الان كه خواستم آدرس XML را در وبمستر بدهم به اين صورت نمايش ميدهد : . . . p30p30.com/home/FROUM/site
من ميخواهم همه لينكهاي انجمن و سايت تحت يك عنوان قرار بگيرند تا ايندكس شدن لينكهاي تالار گفتگوي من و در نتيجه رنكينگ تالار گفتگو با خود سايت يكي شود .
چه پيشنهادي داريد ؟
سلام
الان رنک سایت شما و انجمنتون با هم محاسبه میشه !! چون تحت یک دامنه هست.
سعی کنید تاپیکهای خود را بیشتر به صفحات داخلی سایت لینک کنید. (و بالعکس)
در منوها و ماژولهای سایت خود سعی کنید به انجمن لینک کنید به هر روشی. (آخرین ارسالها مثلاً)
و ... .
در معرفی کردن xml هم نباید مشکلی براتون پیش بیاد! حالا چرا پیش اومده نمیشه درست حدس زد!
پاییزتان پر مهر
سلام
متشكر از لطفتون .
مجبور شدم تالار گفتگو را بعنوان يك سايت در گوگل وبمستر معرفي كنم . فكر ميكنم هدف بايد اين باشد كه لينكها به گوگل معرفي شوند و ديگر هيچ . بطور اتوماتيك با توجه به گفته شما ، در رنك تاثير مثبت خواهد گذاشت .
در حال حاضر كل لينكها Submit شده ولي هنوز Index نشده و علامت Status قرمز است و ضربدر خورده است . فكر ميكنم زمان ميبرد تا درست شود.
تشكر
سلام .
یک سوال دیگر
من در حال حاضر حدود 800 ارسال در انجمن دارم و این در حالیست که سایت مپ فقط موضوعات را که حدود 200 عدد است به گوگل وبمستر معرفی کرده .
چطور میشه برای هر موضوع و زیر موضوع یک سایت مپ درست کرد ؟
اگر این سوال تکراری نیست در انجمن بعنوان یک موضوع جدید مطرح کنم .
متشکر
نیازی به این کار نیست
خود گوگل از طریق لینک های موجود در صفحات، لینک های دیگر شما هم ایندکس خواهد کرد
( البته اگر شرایط لازم را داشته باشند : مثلا duplicate نباشند و ... )
اگر هم حتما میخوایید اینکارو انجام بدید باید مد سایت مپ را تغییر بدید
یا علی