پاسخ : خطا در ورود به لینکستان
سلام
بهتره که یک بار دیگه این کامپوننت رو نصب کنید.
برای این کار ابتدا از مدیریت سایت کامپوننت رو حذف کنید.
بعد از روی سیستم خودتون فایل های مربوط به کامپوننت لینکستان رو زیپ کنید و دوباره نصبش کنید.
یاعلی
سلام
کامپوننت رو حذفش کردم. فایل های کامپیوننت وب لینک 453 رو زیپ کردم و نصب کردم، هیچ خطایی نداد ولی تو لیست کامپوننت ها ندارمش.
از کجا می شه این کامپوننت را به طور مجزا تهیه کرد؟
یورز نیم و پسوردتون رو بصورت خصوصی ارسال کنید تا چک بشه...
cpanel + mambo
+ آدرس سایتتون
یا علی
سلام
اگه ممکنه راهنمایی کنید که مشکل مربوط به چه بخشی می شه؟ از نحوه نصب و فایل های نصب بوده یا تنظیمات مامبو و هاست مشکلی داره؟
فایلهای مربوط به کامپوننت لینکستان کدوما هستن؟
من ترکیبات مختلفی از تمام فایلهایی رو که تو اسمشون عبارت weblinks بود امتحان کردم ولی نتیجه ای نداشت
تو بهترین حالت ، پیام نصب با موفقیت داده می شد و لی عملا نصب نشده بود فقط پوشه های com_weblinks توی components و administrator\components درست می شه و فقط فایل weblinks.xml تو پوشه administrator\components دیده می شه !
اگه نصب درست انجام نشده چرا پیام موفقیت نصب داده می شه؟
ظاهرا راه حلی نداره :'(
من اکانت کاربریم پاک شد و یوزر نیم و پسوردی هم که شما ارسال کرده بودید پاک شد !!!
شما بصورت دستی هم که آپلود میکنید با پیغام خطا مواجه میشید !؟
منظورتون رو از آپلود دستی متوجه نمی شوم اگه منظورتون آپلود کردن فایل های لینکستان به پوشه مربوطه است، دفعه اول انجام دادم ولی جواب نداد.
ولی موقع نصب خطایی نمی گیرم، و ظاهرا درست انجام می شود ولی عملا چیزی نصب نشده فکر کنم هرچی هست یه ربطی به دیتابیس داره
احتمالا فایلهای مورد نیاز برای نصب رو درست انتخاب نکردم چون لینکستان رو به طور جدا برای نصب پیدا نکردم و از فایلهای (مربوط به لینکستان) ورژن 453 استفاده کردم
فکر می کنم xml های نصب کامل نیستند - یعنی چون لینکستان موقع نصب مامبو با بقیه بخش ها با هم نصب می شه ، اطلاعات نصب اون به طور مستقل وجود نداره و یه جورایی با فایل های نصب خود مامبو مشترکه
...
کد:
CREATE TABLE `#__weblinks` (
`id` int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,
`catid` int(11) NOT NULL default '0',
`sid` int(11) NOT NULL default '0',
`title` varchar(250) NOT NULL default '',
`url` varchar(250) NOT NULL default '',
`description` varchar(250) NOT NULL default '',
`date` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`hits` int(11) NOT NULL default '0',
`published` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',
`checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',
`ordering` int(11) NOT NULL default '0',
`archived` tinyint(1) NOT NULL default '0',
`approved` tinyint(1) NOT NULL default '1',
`params` text NOT NULL,
PRIMARY KEY (`id`),
KEY `catid` (`catid`,`published`,`archived`)
) TYPE=MyISAM;
برای لینک دادن در کامپوننت :
کد:
INSERT INTO `#__components` VALUES (4, 'لينكستان', 'option=com_weblinks', 0, 0, '', 'مديريت لينكها', 'com_weblinks', 0, 'js/ThemeOffice/globe2.png', 0, '');
INSERT INTO `#__components` VALUES (5, 'وب لينكها', '', 0, 4, 'option=com_weblinks', 'وب لينكهاي موجود', 'com_weblinks', 1, 'js/ThemeOffice/edit.png', 0, '');
INSERT INTO `#__components` VALUES (6, 'مجموعه وب لينكها', '', 0, 4, 'option=categories&section=com_weblinks', 'مديريت مجموعه هاي وب لينكها', '', 2, 'js/ThemeOffice/categories.png', 0, '');
یا علی
با تشکر از آقای فیروزمندان، مشکل حل شد
فقط در منوی کامپوننت ها، عنوان لینکستان و زیر منو های آن به صورت علامت سوال نمایش داده می شود!