چطور میتونیم قالب رو به جوملا معرفی کینم
سلام من قالب آماده ای دارم که می خوام اونو به جوملا معرفی کنم سوال من اینه که من وقتی این قالب رو توی پوشه template میریزم بعد که میام توی قسمت قالب های جوملا توی کنترول پنل قالب رو مشاهده نمی کنم آیا باید قالب رو نصب کنم ویا اینکه خودش باید بشناسه و دیگه اینکه قالبی که جوملا اونو پشتبانی کنه باید چه خصوصیاتی داشته باشه و اینکه به چه زبانی نوشته بشه مرسی
پاسخ : چطور میتونیم قالب رو به جوملا معرفی کینم
سلام
اگر قالبی که شما در پوشه templates قرار دادید حتما قالب جوملاست باید در قسمت مدیریت جوملا >> گسترش >> مدیریت قالب
Joomla Administration >> Extension >> Template Manager
در این قسمت باید قالب مورد نظر قرار گرفته باشه که با انتخاب قالب و کلیک روی Default قالب را فعال کنید !
یا علی
اما یه مشکل اینجا هست من قالب رو با پسوند zip راحت نصب کردم ولی قالب خارج شده از این حالت رو خودم که کپی کردم نشناخت در حالی که در قسمت نصب brows رو زدم و فایل زیپ شده رو آپلود کردم و راحت نصب شد الان قالب هایی که دارم رو تبدیل به zip یا rar کنم بعد نصب کنم یا طور دیگه ای هم میشه معرفی کرد
سلام
RAR نمیتونید نصب کنید مگر اینکه Zip باشه
راه دیگه اینه که فولدر قالب مورد نظر مثلا mytemplate و فایلهای موجود در اون رو در پوشه Templates جوملا کپی کنید و از قسمت مدیریت فعال کنید
یا علی
کپی کردم ولی باز نشناخت فکر کنم اگه زیپ باشه راحت ترم حالا می خوام بدونم که آیا خودم با اینکه html و asp و واردم آیا می تونم سایتی رو طراحی کنم با این تکنولوژی که اونوقت با جوملا روش مدیریت کنم یا اینکه باید زبان طراحی وب خودم رو عوض کنم مثلا برم یه ajax یا چیز دیگه ای بخونم
برای حل مشکلتون و درک بهتر قالب های جوملا 1.5 لینک زیر را ببینید و مطالعه کنید
کد:
http://docs.joomla.org/Joomla!_1.5_Template_Tutorials_Project