با سلام
ميخوام بدانم چرا پس از گذشت حدود يکسال و نيم از عمر وب سايت ، هنوز تصاوير مربوط به آن در جستجوگرها نظير گوگل و ياهو و .... پيدا نشده و به نمايش در نمي آيد. علي رغم اينکه تمامي تصاوير واجد اسامي مرتبط با موضوع جستجو مي باشند.
باتشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
ميخوام بدانم چرا پس از گذشت حدود يکسال و نيم از عمر وب سايت ، هنوز تصاوير مربوط به آن در جستجوگرها نظير گوگل و ياهو و .... پيدا نشده و به نمايش در نمي آيد. علي رغم اينکه تمامي تصاوير واجد اسامي مرتبط با موضوع جستجو مي باشند.
باتشکر
سلام
آیا برای تصاویر title - alt ست کردید ؟
یا علی
بله تصاوير Alt-text و caption ست کردم. اما Alt title در سيستم مديريت ندارد.
يا علي
رضا این مشکل مربوط به کدوم سایت هست ؟ incd or idsf
مشکل از idsf است
یا علی
سلام
تصاویر این سایت رو بررسی کردم
شما فقط از alt استفاده کردید
برای تصاویر title هم ست کنید
یا علی
محسن جان
ممنون از راهنمایت
قبول دارم بعضی از تصویرها ست نکردم. اما مثلا تصویر (الفبای گویا ی باغچه بان) که از قبل ست کرده بودم متاسفانه در جستچوگرها به نمایش در نمی آید.
بطور مثال:
اینها بررسی نمایید. ممنون میشم.کد:http://www.idsf.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=318&Itemid=166&limit=1&limitstart=1
یا علی
سلام
رضا جان ایندکس شدن به عوامل زیادی بستگی داره . صفحه ای که شما لینک دادید ایندکس نشده که تصاویر اون هم ایندکس بشن ...
چک کردم سایت شما از نظر SEO مشکلات زیادی داره که باید رفع بشه
در این مورد مقالات زیادی در بخش مقالات انجمن قرار دادیم که مشکل شما رو تا حدی حل میکنه
یا علی
محسن جان
ممنون از زحماتتون
یاعلی
[quote author=فیروزمندان link=topic=22529.msg118125#msg118125 date=1259145348]
سلام
آیا برای تصاویر title - alt ست کردید ؟
یا علی
[/quote]
سلام دوستان
برای گالری داتسو هم راهی جود داره تا تصاویرش توی گوگل، ایندکس بشه؟
چون به نظر میاد Alt-Text و Title برای تصاویر گالری، خالیه.
نمیدونم تنظیمات من باعث این قضیه شده یا حالت پیشفرض گالری داتسو اینه. نمونهاش هم لینک زیر:
ضمناً میخواستم بدونم با توجه به اینکه از روز اول راهاندازی سایت بالا، (حدود چهار ماه پیش تا الآن) SEO فعال بوده و در ثبت محتوا هم حتیالمقدور سعی کردم عنوان تصاویر رو دقیق بنویسم، نباید حداقل یک تصویر از این سایت، ایندکس شده باشه؟کد:http://www.gazshora.ir/component/option,com_datsogallery/func,detail/id,7/
سپاسگزارم