مشکل با کوتاه کننده آدرس sef
سلام
من از کوتاه کننده آدرس خود مامبو که تو تنظیمات کلی مدیریت مامبو هست استفاده کردم که اونجا اومده بود که فرمت htaccess را باید به txt تغییر بدید همین کارم کردم و آدرسها کوتاه شدند ولی وقتی می خواستی مثلا ادامه مطلب رو یا هر آدرس دیگه ای رو باز کنی eror404 یا همون یافت نشد می داد.
مشکل از کجاست . ممنون میشم راهنمایی ام کنید؟
پاسخ : مشکل با کوتاه کننده آدرس sef
سلام
فایل htaccess به صورت پیشفرض txt هست شما باید این فایل را به صورت زیر تغییر نام بدید :
یا علی
خب الان با این تنظیماتی که می گید و من درست انجام دادم باعث شد تا با کلیک روی هر کدام از منو ها که لینک داخلی هستند آدرسهایی هدایت بشه که کوتاهتر هستند(البته در نوار آدرس) ولی به جای نمایش محتوای اون منو باز هم همون صفحه اصلی رو نشون میده؟
به نظرتون مشکل از چی می تونه باشه؟
سلام
این مشکل به دلیل ناسازگاری هاست هست، باید در کدهای httacess تغییراتی رو طبق هاست خود بدید تا مشکل برطرف بشه.
پاییزتان پر مهر
اولا چه تغییراتی میشه کمی واضحتر بگید.؟
ضمنا دو تا فایل htacsess تو ریشه سایتم هست؟ نظری ندارید؟
تغییرات رو نمیشه گفت! بستگی به هاست داره و خیلی موارد و اینجا هم ما نمیتونیم کمک چندانی بکنیم. مگر اینکه یکی از دوستان لطف کنن و کمکتون کنن. اگر به این موارد آشنایی داشته باشید خودتون میتونید مشکل رو برطرف کنید.
حضور دو فایل با یک نام غیر ممکن هست! یکی نسبت به دیگری تفاوتی دارد! فایلی که دقیقاً نام آن .htaccess باشه و با نقطه شروع بشه توسط سرور خوانده میشه. اما برای احتیاط هر دو رو حذف کنید و از بسته مامبو فایل مربوطه رو بردارید و در هاست قرار بدید و ... .
پاییزتان پر مهر