پاسخ : مشکل ایجاد قسمت دانلود
جناب گودرزی با سلام،
اولا ای کاش من هم از مشکلتان با خبر بودم شاید میتونستم کمک حالتون بشم.
در ضمن الآن مامبو فقط دو تا سیسم دانلود موفق و تایید شده داره که گویا شما قصد استفاده ندارید. بنظر من شما یه دور از نو سایتتون رو بهینه سازی کنید مشکلاتتون حل میشه.
سلام
با تشکر از توجه شما
منظورتون از این بهینه سازی چی هست
خیلی متشکرم
کماکان منتظر پاسخ دوستان هستم
البته کلماتی که با ن شروع میشه هم از عدم جواب بهتره و تکلیف کار رو روشن میکنه.
متشکر
جناب گودرزی عزیز، با سلام مجدد
منظور من از بهينه سازی اشاره ای به مشکلاتی بود که شما با سایتتون داشتید مشکلاتی مثل ناهمخوانی برنامه با DB و يا کارکرد ناصحيح آن. شما می توانيد با دانشی که خودتون مسلما در زمينه مامبو دارید و احیانا کمک دیگر دوستان مشکلات احتمالی رو بصورت ریشه ای رفع کنید تا در نسخ بعدی نیز مشکلی نداشته باشید.
برای رفع مشکلات فعلی هم میتونید با پيغام خصوصی با اعضای تیم پشتيبانی در تماس باشید. (و يا مشکلات را کاملا شرح بدین تا اگر مقدور بود همینجا جواب بدیم).
[quote author=ع.گودرزی link=topic=2396.msg14238#msg14238 date=1159193471]
برای رستور کردن بک آپ دیتابیس که با اکسپورت درست شده بود یک هفته طول کشید تا فهمیدم با توجه به امکانات هر سروری چه کار باید کرد تا بتونیم دوباره فایل اکسپورت شده را امپورت کرد و کار به همین سادگی ها هم نیست.
[/quote]
ميشه يه توضيحي بديد چون قطعا دوستان ديگه هم به دردشون خواهد خورد؟
همونطور که گفتم احتمالا برای هر سرور متفاوته
مثلا من که هاستینگم ایران نیست با سرعت کم اینترنت ایران با timeout های کوتاه آنها مشکل دارم.من فایل بک آپ در ده قسمت کوچک دوباره رستور کردم.
به اضافه اینکه اول دیتا بیس را در cpanel به همون نام ساختم و بعد در فایل رستور عبارت Create data base حذف کردم.
چون هاست من اجازه ایجاد دیتابیس با این روش رو نمیداد.
احتمالا مشکل شما بزرگی فایل BackUp هست که دو راه دارید: یا استفاده از خطوط با پهنای باند بالا (مثلا DSL) و یا جزء جزء آپلود کردن.
نقل قول:
مثلا من که هاستینگم ایران نیست با سرعت کم اینترنت ایران با timeout های کوتاه آنها مشکل دارم.من فایل بک آپ در ده قسمت کوچک دوباره رستور کردم.