سلام
چطور می تونم از نسخه 1.5.10 فارسی به 1.5.15 ارتقا بدم بدونه اینکه مشکلی ایجاد بشه با تشکر از راهنمای شما
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چطور می تونم از نسخه 1.5.10 فارسی به 1.5.15 ارتقا بدم بدونه اینکه مشکلی ایجاد بشه با تشکر از راهنمای شما
سلام
بسته ی جوملا 1.5.15 رو از مسیر زیر دریافت کنید:
این بسته رو در پوشه ی جوملا کنونی خودتون extract کنید تا همه ی فایلها و فولدرها روی جوملای قدیمی overwright شوند.کد:http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/11614/46728/Joomla_Persian_1.5.15-Stable-Full_Package.zip
سپس پوشه ی installation رو پاک کنید.
یا علی
آقای کبیری اگه همه رو فایلها و فولدرهارو اکسترکت کنیم فایل کونفیگ که مشخصات دیتابیس اونجا هست هم صفر میشه دیگه
سلام
خیر صفر نمیشه
موفق باشید
من اینکار رو کردم ولی یک ارور شدید داد حالا باید چه کار کنم :
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 98304 bytes) حتی وقتی می خوام بانک اطلاعات قبلیم رو هنگام نصب وارد کنم باز همین ارور میده
با سلام
این ارور از سمت هاست است ، لطفا با پشتیبان هاست تماس بگیرید
موفق باشید
سلام
شايد به نظر تكراري بياد ،ولي واسه اطمينان ميپرسم ...
من سيستم جوملايي كه توسط يك تيم ديگه فارسي سازي شده و ورژن 1.5.11 هست رو دارم استفاده ميكنم . اگر كليه فايل هاي 1.5.15 رو در همون جا بريزم ارتقا پيدا ميكنه ؟ ( البته من رو لوكال اين كار رو كردم و ظاهرا ارتقا پيدا كرد ، واسه اطمينان پرسيدم )
.
يك سوال ديگه هم دارم در همين ضمينه . من اگه بخوام صفحه مديريت سايتم از حالت قبلي تغيير پيدا كنه به سيستم جديد ( مثلا تيمي كه من از جوملا فارسي شدشون استفاده ميكنم يك سري لينك به سايتشون و پشتيبانيشون زده و در جوملاي ترجمه شده مامبو يك سري ديگه هستش . من ميخوام اينها هم تغيير كنه ) . آيا من بايد پوشه administrator قبلي رو كاملا پاك كنم و جديده رو بريزم ؟ مشكلي پيش نمياد ؟
اين سوال براي منو ها هم وجود داره ،چون نوع ترجمه منوها هم متفاوت هست
.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد ...
سلام
همینطور که آقای کبیری اشاره کردند، نسخه جدید جوملا رو در مسیر نصب جوملا آپلود و از حالت فشرده خارج و فایلهای جدید رو جایگزین فایلهای موجود کنید.
با اینکار پوشه مدیریت هم جایگزین خواهد شد.
یا علی