اضافه شدن حجم فایلهای درون هاست
سلام خسته نباشید اول از همه از ادمین عزیز معذرت میخوام اگر این مشکل به این بخش مربوط نباشه .من جوملا روی هاستم دارم که مرتب با اومدن نسخه جدید اونو ابدیت میکنم.مطالب سایت من تقریبا ثابته و مطلب جدیدی اضافه نمیکنم.روز اولی که جوملا رو نصب کردم هاستم 100 مگ بود که به مرور فضای هاستم پر شد تا اینکه مجبور شدم هاست رو به فضای بیشتری ابدیت کنم با اینکه مطلبی هم اضافه نکردم باز فضای هاستم پر شده نمیدونم مشکل چیه لظفا راهنمایی کنید.با تشکر
پاسخ : اضافه شدن حجم فایلهای درون هاست
ببین پرشدن هاست چندین وچند دلیل می تواند داشته باشد وطبیعتا مواردی که به جوملا مستقیم ربط پیدا میکنید مربوط به
فولدر TMP و CACHE و LOG می شود که اگر فعال باشد این موردها به مرور زمان بر حجم اشغالی می افزاید
چک کنید این موارد غیر فعال باشد
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز .این موارد از پنل مدیریت باید غیر فعال شود؟
من توی پنل ادمین جوملا چک کردم ظاهرا غیر فعاله
** دو پست شما یکی شد
هم پلاگین هست و هم در مدیریت تنظیمات کلی هست هر دو باید غیر فعال باشه
[quote author=مجید link=topic=23094.msg120693#msg120693 date=1261488592]
هم پلاگین هست و هم در مدیریت تنظیمات کلی هست هر دو باید غیر فعال باشه
[/quote]
توی چلاگین ها هم غیر فعال بود. میشه این مشکل از پرمیژن پوشه باشه .اون مواردی که فرمودین هر دو جا غیر فعال بود
ببین باید دقیقا چک کنید روی هاست ببین چه موردی هست که باعث حجیم شدن میشه ! آیا تصوری آپلود میکنید و یا فایلی یا ... اگر این ها هم نباشه قعطا باید لوگ ها رو ببنید و یا با مدیر سرور خودتون چک کنید چون این مشکل از سمت جوملای شما نیست
ممنون از کمکتون با مدیر هاستمون هم چک کردم میگه ممکنه cache فعال باشه و صفحات رو کش میکنه میگه خودت چک کن از کجاست موندم چکار کنم
حدس من هم کش و لوگ ها بود که شما می فرمایید فعال نیست
خود جوملا به جز کش و لوگ چیز دیگری از خودش تولید نمیکنه !!
توی تنظیمات کلی سربرگ سیستم تیک ذخیره ساز روی خیر میباشدو در مدیریت پلاگین ها system-log و system-cache غیر فعال میباشد.جایی دیگه ای هم هست که چک کنم؟
خیر
یک سوال دیگه آیا فایل های اضافی روی روت سایت شما ساخته نمیشه ؟ مثلا فایلهایی با ابتدای core_. و هر چیز دیگه که حجمش هم زیاد باشه