با سلام
من جوملا رو از يك هست به هاست ديگه انتقال دادم . اما فقط صفحه سفيد اومد چه در مديريت چه صفحه اصلي . بعد كه خواستم اصلا جوملا رو از اول نصب كنم . بازم صفحه سفيد مياد . ورژن php من 5.1 هست . نمي دونم جريان چيه ؟ اصلا موندم
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من جوملا رو از يك هست به هاست ديگه انتقال دادم . اما فقط صفحه سفيد اومد چه در مديريت چه صفحه اصلي . بعد كه خواستم اصلا جوملا رو از اول نصب كنم . بازم صفحه سفيد مياد . ورژن php من 5.1 هست . نمي دونم جريان چيه ؟ اصلا موندم
سلام
نمایش خطاها (display errors) رو فعال کنید و متن خطای نمایش داده شده رو اینجا بذارید.
یا علی
فعال كردم اما بازم چه در صفحه مديريت چه صفحه اصلي سفيد اومد . در ضمن من اومدم دوباره جوملا رو ريختم رو هاست و خواستم نصب كنم كه بازم صفحه سفيد مياد . تو رو خدا كمك كنيد .
سلام
مطمئنید نمایش خطاها فعال بوده و باز هم صفحه ی سفید میاد؟ معمولا بصورت پیشفرض غیر فعال است.
اگر بله، احتمال داره در این ساعت لود سرور بالا رفته و نمیتونه سایت شما رو نشون بده.
همچنین error_reporting رو در فایل configuration.php روی 6143 یعنی Maximum تنظیم کنید.
یا علی
بله . همه اين كار ها ور كردم . من خواستم اصلا جوملا رو نصب كنم صفحه سفيد مياره . اصلا نصبم نمي شه كه . صفحه نصب جوملا نمياره
سلام
Display Error را فعال کنید و ببینید چه ارور هایی نمایش داده میشن
ارور ها را در همین قسمت بنویسید به شما کمک میکنیم
یا علی