مشکل در ورود به بخش مدیریت
سلام خسته نباشید دوستان
من یه جوملا نصب کردم براحتی دوروز کارکد ولی حالا با همان یوزر پس قبلی وارد نمیشه و میگه اشتباهه حتی تو پی اچ پی مای ادمین هم عوض کردم ولی بازهم ارور میده لطفا بهم بگید چرا؟
سایت زیراست
partodadeh.ir
چه اتفاقی میفته که اینجوری میشه من هیچ چیز را دستکاری نکردم
** یوزر و پسورد سایت حذف شد
پاسخ : مشکل در ورود به بخش مدیریت
سلام
دوست محترم لطفا اطلاعات محرمانه ی سایتتون رو در انجمن قرار ندید.
دلیل این اتفاق موارد مختلفی میتونه باشه که یکیش ممکنه هک شده باشید.
به همین علت کلیه ی پسوردهاتون رو عوض کنید.
آیا مطمئنید از طریق phpmyadmin درست اقدام کردید؟ آیا کد و پسورد شما صحیح است؟
اگر مطمئن هستید، یک جوملا در هاستتون نصب کنید و سپس کد مربوط به پسورد اون رو از طریق phpmyadmin جایگزین جوملای کنونی کنید.
یا علی
در ادامه حرف رضا جان ، شما چطوری رمز را در phpmyadmin وارد کردید؟
سلام
من میرم تو مای ادمین روی تیبل یوزر و تو بخش مورد نظر و اونجا پسورد کد شده رو پاک کردم پسورد جدید رو وارد نمودم که ازاون ببعد بصورت کد شده نشون نداد و عینا پس رو نشون میده ولی بازهم وارد نشد سایت دو روزه راه افتاده و خوب کارمیکرد تا اینکه پسورد از کارافتاد و برام عجیب بود در ضمن من پسورد هاست رو خصوصی فرستادم برای اقا نوید نمیدونم چرا تو بخش عمومی نمایش داده شد
بازم ممنونم
میشه بگید چه جوری برم تو مای ادمین و پسورد جدید بسازم شاید راهی که من میرم اشتباه باشه متشکرم
** دو پست شما یکی شد
سلام
دوست محترم شما در فیلد پسورد در phpmyadmin نباید پسورد رو مستقیم وارد کنید بلکه در اون فیلد بصورت کد شده پسورد ذخیره میشه.
پسوردهای زیر رو امتحان کنید:
کد:
- admin = 21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3
- secret = 5ebe2294ecd0e0f08eab7690d2a6ee69
یا علی
با سلام
من هم مشکل این دوستمونو دارم و این کار رو هم که گفتید انجام دادم یعنی پسوردم رو تو پی اچ پی مای ادمین عوض کردم ولی وقتی از صفحۀ مدیریت می خوام وارد بشم بدون اینکه بهم بگه که یوزر یا پسوردتون مشکل داره، هیچ عکس العملی نشون نمی ده. می خواستم از طریق openID وارد بشم که اونم نشد میگه ظرفیت پره و از این چیزا!
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
سلام
از طریق بخش کاربری سعی کنید با کلیک روی به یاد آوری پسورد و وارد کردن ایمیل و نام کاربری پسورد خود را ریست کنید
اگر باز هم مشکلی داشتید یوزرنیم و پسورد هاست و آدرس سایت را به صورت خصوصی ارسال کنید بررسی میکنم
یا علی
تو بخش کاربری (ورود به سایت اگه منظورتون باشه) یه همچین گزینه ای نیست! فقط گزینه Login with openID وجود داره و گزینه فراموش کردن پسورد نیست!
سلام
سایت شما انلاین هست یا لوکال ؟
اگر انلاین هست ادرس رو بزارین
مطمئناً جای برای باز اوری پسورد هست
[quote author=Mr.MersaD link=topic=23652.msg127592#msg127592 date=1267030012]
سلام
سایت شما انلاین هست یا لوکال ؟
اگر انلاین هست ادرس رو بزارین
مطمئناً جای برای باز اوری پسورد هست
[/quote]
سلام
لطفا پست ها را با دقت مطالعه کنید !
در پست اول ایشون آدرس سایت را قرار دادند
[quote author=retaheri link=topic=23652.msg127581#msg127581 date=1267010029]
تو بخش کاربری (ورود به سایت اگه منظورتون باشه) یه همچین گزینه ای نیست! فقط گزینه Login with openID وجود داره و گزینه فراموش کردن پسورد نیست!
[/quote]
بالای سایتتون رو ببینید
نوشته شده :
فراموشی نام کاربری خود ؟
کلیک کنید !
یا علی