سلام
چطور می توانم نقشه سایتی را که به صورت کامپوننت در محیط سایتم قرار داده ام به webmaster درگوگل معرفی کنم؟
فایل sitemap.xml از کجا می توانم پیداکنم در پوشه component نیست؟
لطفا راهنمایی کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چطور می توانم نقشه سایتی را که به صورت کامپوننت در محیط سایتم قرار داده ام به webmaster درگوگل معرفی کنم؟
فایل sitemap.xml از کجا می توانم پیداکنم در پوشه component نیست؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
از چه کامپوننتی استفاده کردید؟ ایا در توضیحات کامپوننت ذکر شده که قابلیت ساخت فایل xml برای گوگل رو هم داره؟
شما فایل xml رو میتونید با استفاده از سایتهایی که این سرویس رو رایگان ارایه میدن، بسازید. مانند:
توجه داشته باشید اگر تعداد صفحات سایت شما بیش از حد خاصی باشه (در سایت فوق 500 صفحه)، باید از سرویس های تجاری استفاده کنید.کد:www.xml-sitemaps.com
یا علی
سلام
از سایت مقابل xml-sitemaps.com نقشه سایتم را در ست کردم ولی با هر پسوندی که دانلود کردم جوملا آنرا نشناخت مثلا xml - ror- text- html
خطاهایی که نشان می دهد:
1. نوع بایگانی ناشناخته است
2.نمی تواند فایل xml نصب جوملا را بیاید.
نقشه سایت قبلی خودم که از اینترنت گرفتم :com_xmap-1.0.4_farsi می باشد نمی دانم گوگل قبول می کند یا نه؟ حالا چه کار کنم؟
** هایپرلینک حذف شد
سلام
نقشه ی سایت xml مخصوص ارایه به گوگل می باشد و قابل نصب در جوملا نیست.
شما باید این فایل xml رو در سایتتون آپلود کنید و آدرسش رو در google webmaster وارد کنید.
نقشه ی سایتی که توسط xmap ساخته میشود با نقشه ی سایت xml فرق دارد و برای نمایش در سایت بکار میرود.
البته هردو توسط گوگل استفاده میشوند.
یا علی
[quote author=کبیری link=topic=23902.msg124185#msg124185 date=1264618284]
نقشه ی سایتی که توسط xmap ساخته میشود با نقشه ی سایت xml فرق دارد و برای نمایش در سایت بکار میرود.
[/quote]
کامپوننت Xmap دو خروجی مجزا (html برای نمایش در سایت و xml برای معرفی به گوگل) تولید می کنه.
از منوی کامپوننت ها -> Xmap -> سربرگ Sitemaps -> منوی Options -> گزینه Preferences می تونید آدرس خروجی xml کامپوننت رو دریافت کنید.
یا علی
سلام
منوی کامپوننت های من فقط نوشته شده نقشه سایت و وقتی روی آن کلیک می کنم سه تا سربرگ دارد :
1. منوها 2 . نمایش 3. css
در بخش نمایش یک جا نوشته نقشه سایت گوگل و یک آدرس داده همین را بردارم به webmaster معرفی کنم درست می شود؟ الان در بخش sitemaps یک علامت ضربدر قرمز دارد.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام
بله همون لینک که برای گوگل هست رو در google.com/webmasters/tools به عنوان نقشه سایت submit کنید.
از کدوم نسخه Xmap استفاده می کنید ؟