آیا smf هم مثل mambo داره نابود میشه؟
سلام
توی سایت simplemachines.org یه بحث هایی هست در رابطه با اختلافاتی که بین اعضای تیم توسعه دهنده smf به وجود اومده.
اینطور که من متوجه شدم مثل اینکه اعضای اصلی تیم فنیشون میخوان از اینا جدا بشن، یعنی smf هم مثل mambo نابود میشه؟
مثل اینکه قضیه خیلی هم جدی هست که توی اخبار سایتشون این مورد رو علنی کردن! البته توی اخبارشون نوشتن که دارن سعی میکنن یه حکم تعیین کنن تا اختلافات از بین بره و... !
قضیه چیه؟ احتمالا دلیل اینکه اومدن نسخه 2 تا این حد طول کشیده و هنوز هم ازش خبری نیست همین اختلاف ها نیست؟
پ.ن: اینجا انجمن متفرقه یا عمومی برای smf نداشت برای همین مجبور شدم تو انجمن مدیریت smf این سوال رو بپرسم، لطفا اگر جای بهتری هست به اونجا منتقلش کنید.
** از حالت هایپر لینک خارج شد
** به بخش متفرقه منتقل شد
پاسخ : آیا smf هم مثل mambo داره نابود میشه؟
سلام
ممنون از توجه شما
ولی آیا جدا داره اتفاق میفته؟
کد:
http://www.simplemachines.org/community/index.php?P=5f1f95b27dad9940fe3d6fb5fa20e7da&topic=362862.0
=====================ترجمه گوگل
کد:
http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=en&tl=fa&u=http%3A%2F%2Fwww.simplemachines.org%2Fcommunity%2Findex.php%3FP%3D5f1f95b27dad9940fe3d6fb5fa20e7da%26topic%3D362862.0
ما در این مذاکرات را اعلام کرده است که در تلاش برای رسیدن به یک راه حل دو جانبه رضایت بخش به اختلافات اخیر بین تیم مدیریت فعلی و دیدن اس ام اف به گروه دوستان افتتاح شد.
The discussion will be chaired by Kindred (Operations Manager for the SMF team). بحث و گفتگو خواهد شد قوم و خویشی (مدیر عملیات باشد برای دیدن تیم به ریاست).
He was selected because he is recognized as fair and objective by both parties to the negotiations. او چون او به عنوان هدف است ، منصفانه و توسط هر دو طرف به مذاکره به رسمیت شناخته شده انتخاب شد.
The negotiators for the SMF team are: مذاکره کنندگان برای دیدن تیم عبارتند از :
Compuart (Lead Developer) Compuart (سرب پاسخ)
SleePy (Site Manager) خواب آلود (مدیر سایت)
The negotiators for the SMF Friends are: مذاکره کنندگان برای دوستان اس ام اف به عبارتند از :
Douglas داگلاس
Eren Yasarkurt Eren Yasarkurt
Please note that while we are cautiously optimistic that such a solution is possible it will not happen overnight. لطفا توجه داشته باشید که در حالی که ما با احتیاط خوشبین هستند که چنین راه حل امکان پذیر است نه اتفاقی می افتد پوزیشن های شبانه. Regular updates will be made public as discussions proceed, but we do ask that the negotiators are left to do their jobs without undue public pressure. به روز رسانی منظم برای ادامه بحث های عمومی به عنوان انجام شود ، اما ما بخواهید که مذاکره کنندگان به سمت چپ برای انجام کارهای خود را بدون فشار مدت زمان معقول <عمومی است.
All of them also have other things to take care of in their work lives and private lives so a reasonable amount of time must be allowed for them to do this job as well. همه آنها نیز چیزهای دیگر برای مراقبت از کار خود در زندگی خصوصی و زندگی می کند تا مدت زمان معقولی انجام باید برای آنها اجازه داده می شود برای انجام این کار نیز هست.
Thank you in advance for your understanding. تشکر از شما در پیشبرد برای درک کنید.
========================
اگر رقابت بینشون پیش بیاد بهتره که جدا شن
به نظر من اس ام اف با اینکه خیلی خوبه و خیلی کند داره پیشرفت می کنه و تغییر می کنه
[quote author=مهندس پزشک link=topic=24193.msg127614#msg127614 date=1267043624]
اگر رقابت بینشون پیش بیاد بهتره که جدا شن
به نظر من اس ام اف با اینکه خیلی خوبه و خیلی کند داره پیشرفت می کنه و تغییر می کنه
[/quote]
موافقم اوایل که از phpBB جدا شده بود خیلی عالی داشت کار می کرد ولی الان به نظر داره از بقیه فروم سازا عقب می افته