با خبر سازی به وسیله ایمیل
سلام
من دوباره با سوال اومدم.نمی دونم شما ها از سوالهای من خسته نشدین :-\
2 تا سوال داشتم.
اولیش اینه که وقطی من تاپیک جدیدی ای ایجاد می کنم و قبل از ارسال خبر و آگهی دادن به گروه های کاربری را تیک دار می کنم متنی هم که نوشتم رو ارسال می کنه به ایمیل ولی خوب من فقط می خوام مضوع رو با لینک رو ارسال کنه و متن همراش نره.برای نفرستادن متن هیج جارو پیدا نکردم.
سوال بعدیم هم اینه که امکانی وجود داره که وقتی تاپیکی مهم می شود ، به صورت اتوماتیک تمام گروه ها رو از این تاپیک به وسیله ایمیل با اطلاع کند؟
مرسی از لطف شما دوستان.
پاسخ : با خبر سازی به وسیله ایمیل
سلام
1و 2 - باید کد های SMF رو تغییر بدید . در قسمت مدیریت امکانی برای غیر فعال کردن متن وجود نداره
یا علی
[quote author=فیروزمندان link=topic=24236.msg125464#msg125464 date=1265702687]
سلام
1و 2 - باید کد های SMF رو تغییر بدید . در قسمت مدیریت امکانی برای غیر فعال کردن متن وجود نداره
یا علی
[/quote]
مرسی از اینکه پاسخ دادین.
خوب جایی هست که توضیحاتی در این باره داده باشه یا امکانش هست که خودتون توضیح بدین که کدام فایل رو باید تغییر بدم تا درست بشه؟
سلام
ارسالهای اضافی حذف شدند.
دوست محترم تنها چند ساعت از ارسال قبلی شما گذشته است و شما اقدام به پست اسپم میکنید.
لطفا کمی صبور باشید، دوستان به شما کمک خواهند کرد.
یا علی
با سلام
جهت اطلاع دوستان اصلا نیازی به کد نویسی ندارد فقط یک کم اطلاعات در مورد بخش مدیریت سیستم smf نیاز دارد
مسیر زیر امکان ارسال نشدن متن تاپیک جدید را در email غیر فعال میکند
مدیریت سیستم--->تنظیمات اصلی---->مرکز مدیریت---->امکانات و گزینه ها---->در ایمیلهای باخبرسازی متن موضوع ها ارسال نشود؟--->را باید تیک دار کرد.