سلام دوستان
به دلیل بعضی ا مسایل مجبور شدم همه فایل های smf رو از cpanel حذف کنم و دوباره smf رو نصب کنم...
با توجه به اینکه بانک اطلاعاتی مربوط به smf قبلی موجود است،چگونه می توان اطلاعات را برگرداند؟
(لطفا مبتدی آموزش بدید !)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
به دلیل بعضی ا مسایل مجبور شدم همه فایل های smf رو از cpanel حذف کنم و دوباره smf رو نصب کنم...
با توجه به اینکه بانک اطلاعاتی مربوط به smf قبلی موجود است،چگونه می توان اطلاعات را برگرداند؟
(لطفا مبتدی آموزش بدید !)
با سلام
شما یک Smf خام در یک پایگاه داده دیگر نصب کنید سپس فایل settings.php را ویرایش نمایید و نام پایگاه داده را به پایگاه داده قبلی برگردانید
موفق باشید
درسته ولی منظور من چیز دیگری بود.... :
ببینید شما فکر کنید یک مشکلی در بانک وجود دارد (در یک جدول) و می خواهیم استثناء فقط همین یک جدول را با بانک جدید عوض کنیم...! میشه دقیقا بگید باید چه کار کنیم؟
----
ببینید بطور مثال من یک smf بر روی سایت خود نصب کردم ولی مدتی بعد بنا به دلایلی بعضی از تنضیمات smf بهم خورد و سایت من دچار مشکل شد (این تغییرات و مشکلات در بعضی جداول بانک اطلاعاتی وجود دارند) ،حالا من یک smf جدید نصب کردم ولی میخواهم مطالب و کاربران smf قبلی خود را داشته باشم...باید چه کنم؟
بانک اطلاعاتی smf قبلی موجود است و به قول معروف می خواهم اطلاعات مربوط به کاربر ها و پست ها و تاپیک ها را به بانک جدید منتقل کنم ام اصلا بلد نیستم!!!
عاجزانه تقاضای کمک دارم!!
** 2 ارسال شما یکی شد
سلام
طبق اون روشی که گفتم اگر پیش برید نباید مشکلی براتون پیش بیاد
موفق باشید