سلام
اين مامبو سيستم خيلي خوبيه . با امكانات زياد. ولي خب چندتا چيز مهم نداره ( البته احتمالا من نميدونم )
1- سيستم نظرات براي هر مطلب
2- امتياز دادن به هر مطلب توسط كاربر
3- نمايش تعداد دفعات بازيد هر مطلب
حالا من اشتباه ميكنم يا اينكه كلا نداره ؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اين مامبو سيستم خيلي خوبيه . با امكانات زياد. ولي خب چندتا چيز مهم نداره ( البته احتمالا من نميدونم )
1- سيستم نظرات براي هر مطلب
2- امتياز دادن به هر مطلب توسط كاربر
3- نمايش تعداد دفعات بازيد هر مطلب
حالا من اشتباه ميكنم يا اينكه كلا نداره ؟!
مامبو هیچی کم نداره ...
1-برای قسمت نظر خواهی میتونید از قسمت دانلود بخش کامپوننت های مامبولرن کامپوننت AkoComment رو دانلود کنید . همچنین برای کار کردن این کامپوننت باید مامبوت AkoComment هم از قسمت مامبوتهای مامبولرن دانلود کنید و نصب و فعال کنید .
2- سیستم Ranking هم در مامبو به صورت پیشفرض موجود هست که شما اگر میخواهید برای همه مطالب فعال شود در قسمت مدیریت مامبو از منو Site >> Configuration را انتخاب کنید . در صفحه باز شده تب Content را انتخاب کنید . گزینه Item Rating/Voting را Show ست کنید . از بالا روی آیکن ذخیره کلیک کنید ...
3- نمایش تعداد دفعات بازدید هم در جداول نمایش دهنده مطالب به صورت پیشفرض موجود است اما اگر میخواهید زیر هر مطلب ( همونطور که در سایت مامبولرن هست ) تعداد دفعات بازدید نمایش داده شود باید یه سری تغییرات در کامپوننت کانتنت بدین و یا اینکه سفارش یک مامبوت اختصاصی رو بدین .
یا علی
دوست عزیز لطفا اگر میشه آموزش این رو بدین که چه جوری تغییر بدیم کدها رو که مثلا تعداد بازدید ها و لینک موضوع مطلب در همون صحفه اصلی پست دیده بشه؟
سلام
دوست عزیز برای این منظور شما باید به سایتهایی که به آموزش PHP میپردازند مراجعه کنید . ما پشتیبان مامبو هستیم و در این انجمن و سایت به مسائل مربوط به مامبو میپردازیم . آموزش کد نویسی جزء برنامه های ما نیست .
اگر شما تمایل دارید میتونید درخواست نوشتن مامبوت اختصاصی برای این منظور بدید .
موفق باشید .
ببخشيد ها ولی اين چيزایی که شما گفتين هر CMS ی داره!