سلام
آيا جوملا سيستم جامعه مجازي دارد؟ اگر دارد بهترينشون رو به ترتيب اولويت بگيد.
تشكر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آيا جوملا سيستم جامعه مجازي دارد؟ اگر دارد بهترينشون رو به ترتيب اولويت بگيد.
تشكر
سلام
دو کامپوننت JomSocial (تجاری) و CB (رایگان) هستند.
یا علی
سلام
اگر بخوايم تجاري و رايگان بودنشو لحاظ كنيم كدومي يكي قويتره و addon هاي بيشتري داره؟
سلام
JomSocial واقعا عالیه خیلی موارد را داخل خودش داره
ولی CB برای هر چیزیش باید یک addon نصب کنید
موفق باشید
سلام
به علاوه اون کامپوننت هایی که نوید جان گفتن کامپوننت joomunity (یا Tuiyo) هم هست که به نظر من بهترین هستش,کامرشیال هم نیست
سلام
من به شدت سردر گم شدم. يكي به دادم برسه؟
موندم كدوم يكي رو استفاده كنم.
از نشر اددآن به نظرم cb كاملتره درسته براي هر چيزش بايد يه چيزي نصب كني ولي خوب ادد آن هاي زيادي براش نوشتن
اين joomunity هم هست
از يه جهاتي JomSocial خوبه موندم اينو بخرم يا از دوتاي ديگه كه رايگانه استفاده كنم.
به نظرتون كدوم رو استفاده كنم؟
سلام
برآیند هزینه و قابلیت رو باید درنظر بگیرید و اهمیتی که هر کدوم از این دو برای شما داره.
تصمیم با خودتون هست. پیشنهاد شخصی من این هست که اگر می تونید هزینه کنید، Jomsocial و در غیراینصورت از دیگر موارد استفاده کنید.
یا علی
[quote author=سعید link=topic=24906.msg128816#msg128816 date=1267883609]
سلام
برآیند هزینه و قابلیت رو باید درنظر بگیرید و اهمیتی که هر کدوم از این دو برای شما داره.
تصمیم با خودتون هست. پیشنهاد شخصی من این هست که اگر می تونید هزینه کنید، Jomsocial و در غیراینصورت از دیگر موارد استفاده کنید.
یا علی
[/quote]
ممنون
پس نظر شما اينه كه در صورتي كه بتونيم هزينه كنيم jomsocial از بقيه بهتره
ديگر دوستان هم اگر ممكنه نظرشون رو بگن تا يه جمع بندي و انتخاب درست و حسابي بكنم چون بعدا نميتونم تغيير بدم
ممنون
سلام
شما با دموی همه ی این سیستمها کار کنید و امکانات ریز و درشت همه رو بررسی کنید تا دستتون بیاد کدوم بیشتر نیازتون رو برطرف میکنه.
گاهی ممکنه یک مزیت کوچیک در یکی از این کامپوننت ها انقدر به مزاج شما خوش بیاد که بقیه رو فراموش کنید.
باز هم اگر میتونید هزینه کنید JomSocial گزینه ی مناسب تری هست.
یا علی