انتقال لینک ها در تغییر سایت
سلام
من مدیریت محتوای سایتم رو تغییر دادم (می خوام بدم!)، مطالب زیاد نیستن و احتمالا دستی تغییرات رو انجام می دم. مطالب در مدیریت محتوای قبلی به خوبی در گوگل ایندکس شده، چطوری می تونم لینک مطالب قبلی رو به جدید لینک بدم یا به عبارتی ریدایرکت کنم.
قبلنا شنیده بودم با قرار دادن کد در htaccess می شه این کارو کرد. چه کدی در htaccess قرار بدم تا تک تک لینک دهی رو تغییر بدم.
( برای توضیح بیشتر باید بگم که به طور مثال شاید لینک مطلبی در مدیریت محتوای قبلی site.com/p23 باشه ولی در جدید site.com/post/xyz حالا چه کدی در htaccess بزارم که علاوه بر ریدایرکت رنک نیز انتقال پیدا کنه!)
یا حق
پاسخ : انتقال لینک ها در تغییر سایت
سلام
اگر از Cpanel استفاده می کنید می تونید این کار رو به راحتی توسط کنترل پنل انجام بدید.
در غیر اینصورت:
باید مطمئن بشید در فایل htaccess. این عبارت وجود داره. اگر نداشت ابتدا یک بار این عبارت رو وارد کنید:
سپس برای هر آدرسی مانند آدرس های نمونه ای که اینجا ذکر کردید، این کد رو وارد کنید:
کد:
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^site.com$ [OR]
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.site.com$
RewriteRule ^p23$ "http\:\/\/www\.site\.com\/post\/xyz" [R=301,L]
ضمن اینکه اگر انتهای آدرستون / داره باید در htaccess اون رو هم به صورت /\ وارد کنید.
با این کار بعد از مدتی Pagerank صفحات قدیم به صفحات جدید انتقال داده میشن.
یا علی
سلام
توصیه : سایت قبلی رو دست نزنید و تنها سایت جدید رو در پوشه ای مجزا ایجاد کنید و سپس این مراحل را طی کنید. اینکار از جهات مختلفی برای شما مفید هست.
زمستانتان سپید
سلام
ممنون آقا سعید
اگر مشکلی بوجود اومد، بازم مزاحم می شم!
یا حــــــــــق