من بعد از اینکه سایتم رو از 1.5.10 به 1.5.15 ارتقا دادم هر وقت میخوام برم یه متنی بنویسم دکمه ذخیره رو میزنم هیچ کاری انجام نمی ده ولی در جای های دیگه مثل ویرایش منو ذخیره کار میکنه فقط در ادیتور ذخیره کار نمی کنه
نمایش نسخه قابل چاپ
من بعد از اینکه سایتم رو از 1.5.10 به 1.5.15 ارتقا دادم هر وقت میخوام برم یه متنی بنویسم دکمه ذخیره رو میزنم هیچ کاری انجام نمی ده ولی در جای های دیگه مثل ویرایش منو ذخیره کار میکنه فقط در ادیتور ذخیره کار نمی کنه
ذخیره کار نمی کنه یعنی خطایی می ده یا اینکه نه ؟خطا رو ذکر کنید
هیچ عکس العملی نداره گشتم تو انجمن یه تاپیک بود که گفته بود همین مشکل رو داره بعد گفته بود باید پوشه ادیتور رو پاک کنی دوباره آپلود کنی . این کار رو انجام دادم ولی هیچ تغییری نکرد
سلام
چظور ارتقا دادید؟ از نسخه چه تیمی برای ارتقا استفاده کردید؟
لطفا مراحلی که برای ارتقا انجام دادید رو بیان کنید.
یا علی
نسخه من ورژن 1.5.10 تیم جومفا بود بعد فایلهارو جایگزین کردم یعنی جوملای 1.5.15 مامبولرن همه چیز خوبه ولی فقط ادیتور کار نمی کنه حالا من اومدم فایل ادیتور تو پلاگین جوملا 1.5.10 رو دوباره جایگزین 15.15 کردم که کار کرد حالا نمی دونم چرا با دیتور خودش کار نمی کنه ؟منظورم ادیتور 1.5.15 است
ویرایشگر مامبولرن تست شده و ایرادی نداره.
شاید فایلها به درستی جایگزین نشدند. برای اینکه فایلها به درستی جایگزین بشن، نیاز هست دسترسی فایلها و پوشه های موجود 777 باشند.
یا اگر از سرورهای لینوکس استفاده می کنید، ابتدا بسته مامبولرن رو به فرمت tar.gz. تبدیل و سپس در روت سایت Extract کنید.
یا علی
چه جوری به این فرمت تبدیلش کنم یعنی تو خود هاست زیپش کنم؟
بله. برای تبدیل دو راه دارید.
1- استفاده از نرم افزارهای مخصوص این کار مثل Power Archiver و ...
2- اگر پسوند بسته zip هست و از Cpanel استفاده می کنید، بسته رو در یک پوشه جدید آپلود و extract کنید. سپس تمام فایل های اکسترکت شده (به جز خود بسته) رو انتخاب و روی Compress کلیک کنید. در پنجره جدید نوع آرشیو رو tar.gz. انتخاب کنید.
سپس بسته tar.gz رو مطابق توضیحات بالا به پوشه نصب جوملا منتقل و Extract کنید.
یا علی
ببين شايد چون يه دفعه از 1.5.0 رفتي به 1.5.15 اينطور شده
اگر مي توني كل جوملا 1.5.15 رو كه حجمش 6 مگه در فولدر جوملات extract كن . بايد اينطور حل بشه