F1 F1 F1 F1 لطفا کمک کنید
سلام
امروز من به سایتی که واسه دوستام درست کرده بودم سر زدم دیدم که می گه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Warning: main() [function.main]: open_basedir restriction in effect. File(/home2/Username/public_html/includes/version.php) is not within the allowed path(s): (/home/Username:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php:/tmp) in /home/Username/public_html/includes/mambo.php on line 601
Warning: main(/home2/Username/public_html/includes/version.php) [function.main]: failed to open stream: Operation not permitted in /home/Username/public_html/includes/mambo.php on line 601
Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required '/home2/Username/public_html/includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/Username/public_html/includes/mambo.php on line 60
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
لطفا کمک کنید اطلاعات اون وایه ما خیلی مهمه متاسفانه بکاپ نداریم .مشکل از کجاست؟راهنماییی کنید
پاسخ : F1 F1 F1 F1 لطفا کمک کنید
با پشتیبانی هاستینگتون هماهنگ کنید، مشکلتون رو رفع میکنند.
اگه مشکل پا بر جا بود اطلاعات هاست رو بصورت خصوصی بفرستید تا براتون اطلاعات رو بازیابی کنیم.
برای وب سایت من هم یکبار چنین مشکلی پیش اومد که این ارور رو در بالای تمامی صفحات نشون میداد که به خاطر این بود که شرکت هاستینگ من سرور رو عوض کرده بود و سرور جدید gzip رو پشتیبانی نمی کرد!
چک کنید اگه gzip روشن هستش ، خاموش کنید ببینید مشکل حل میشه!
بهمنی
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=2615.msg15834#msg15834 date=1160720955]
با پشتیبانی هاستینگتون هماهنگ کنید، مشکلتون رو رفع میکنند.
اگه مشکل پا بر جا بود اطلاعات هاست رو بصورت خصوصی بفرستید تا براتون اطلاعات رو بازیابی کنیم.
[/quote]
-----------
من به پشتیبانی چی بگم؟
بپرسید آیا سرور عوض شده یا نه؟
از gZip ساپورت می شود یا نه؟
در ضمن عنوان تاپیک رو اصلاح کنید.خلاف قوانین انجمن است.