سلام خدمت آقای کبیری و همه برو بچه های خوب مامبولرن
من می خواستم بدونم اسکریپت فارسی livezila رو کسی داره برای پشتیبانیانلاین استفاده کنم یا اسکریپت بهتری کسی سراغ نداره
** عنوان تاپیک ویرایش شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خدمت آقای کبیری و همه برو بچه های خوب مامبولرن
من می خواستم بدونم اسکریپت فارسی livezila رو کسی داره برای پشتیبانیانلاین استفاده کنم یا اسکریپت بهتری کسی سراغ نداره
** عنوان تاپیک ویرایش شد
سلام
سیستم livezilla متن باز و رایگان است.
شما آخرین نسخه ی سیستم رو کامل نصب کنید، بنده فایلهای فارسی شده برای آپلود و جایگزینی روی سرور رو خدمتتون خواهم داد.
یا علی
خدا خیرت بده آقای کبیری زنده باشی انشالله من این LiveZilla_3.1.8.4_Full رو دانلود کردم نصب کردم رو سیستم نصب میشه نه رو هاست دیگه نمی دونم باید چه کار کنم چه جوری به سایتم ربطش بدم
رو سیستمتون نصب میشه .. بعدش در قسمت سرور مشخثات هاستتون را میدید ... یک سری فایل روی هاستتون آپلود میکنه ... پس از اون با استفاده از کلاینت با یوزر و پسورد که ساختید وصل میشید .
فارسی هم خودش داره .. مگه نداره ؟ اگه بخوای همیشه فارسی باشه باید اسم فایل زبان انگلیسی که داخل پوشه زبانش هست بزاری روی زبان فارسی ... اینطوری وقتی میخواد انگلیسی نشون بده ... فارسی نشون میده
من واقعا نمی دونم مشخصات سرور رو قسمت سرور نرم افزار بدم LiveZilla Server Admin رو ایجاد سرور جدید رفتم بعد اف تی پی می خواد واقعا گیر کردم
نصبش کردم ولی چه جوری به سایتم ربطش بدم رو هاست هم دیتا رو خودش ترانسفر کرد دیتابیس هم براش ساختم چه طوری به سایتم متصل کنم؟
فارسی هم نیست آقای کبیری نصبش کردم ولی فارسی نیست
یعنی چپ به راست هستشکد:http://www.m-amini.ir/livezilla/livezilla.php?code=U0VSVkVSUEFHRQ__
فونتش هم توهما نیست یه کاری برامون بکن آقای کبیری
** چهار پست شما یکی شد و هایپرلینک اصلاح شد.
پاسخگویی به سوال شما مستلزم صرف وقت هست. لطفا صبور باشید و از ارسال پست های جفنگ مانند به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
خوب اینکه کار میکنه مشکلش چیه ؟
یه آیکون بزار تو سایتت لینک بشه به این یا اینکه از خود سیستم استفاده کن ... خودش یه کدی میده برای اینکه بزاری تو سایت
برا من که فارسی هست مشکلی هم نداره
h_zaman06 آره ولی مشکل من اینه که چپ به راسته و می خوام آیکن وقتی آنلاینم بگه آنلاین و وقتی آفلاینم هم آفلاین بنویسه همین
چپ به راستیشو دیگه باید توی کدها دست کاری کنی فکر میکنم ...
اون آنلاین و آفلاین هم داره ... ولی دقیقا یادم نیست کجاش بود ... بگردی پیدا میکنی
سلام
بسته ی زیر رو در پوشه ی livezilla از حالت فشرده خارج کنید تا روی فایلهای قبلی جایگزین شود:
کد:http://www.persianupload.com/1666007
یا علی
این مشکل فارسیش رو قبلا اگه رو آدرسی که دادم خدمتتون نگاه کرده باشید رفع شده فقط مشکل چب به راستش هست ؟