پاسخ : مشکل با داستو گالری
سلام
من وقتی می خوام یه فایل زیپ رو بصورت کلی از طریق batch upload بفرستم این ارور رو می ده :
Filename :
New Filename : a10_20061013_1547090878.
Warning: getimagesize() [function.getimagesize]: Read error! in /home/ucurumne/public_html/administrator/components/com_datsogallery/admin.datsogallery.php on line 513
ERROR: Source file not found
قول می د م اگه این گالری رو بتونم باهاش مشکلاتمو حل کنم فارسیش می کنمقیافه اش عین پونی هست
سلام رضا جان
لطفا اگر چیزی یادت اومد از گزینه ویرایش استفاده کن ;)
1- فانکشن copy تو سرور شما غیر فعاله از تابع rename استفاده کن.
2- از کوچک کننده GD استفاده کن. چون یا مسیر Getimage رو درست تعریف نکردی یا اصلا رو سرور وجود نداره.
سلام
چشم
1-اینکه از rename استفاده کنم و یا کپی در مرحله نصب لازمه. درسته؟یعنی الان دیگه نمی خواد برای مورد اول نگران باشم
2-اما اینکه گفتین از کوچک کنندهGD استفاده کنم این مربوط به مشکل لود کردن فایل زیپ هست؟ روی GD حل میشه؟
جواب 2 رو پیدا کردم. بله حل میشه
ببین به دلایل امنیتی اون فانکشن copy رو غیر فعال کردن از rename یا move میتونی استفاده کنی.
مشکلی نداره.
در ضمن شما میتونید تو phpinfo دستورات منع شده توی سرورتون رو ببینید و مشکلاتتون رو با جایگذاری دستورات مناسب حل کنید.
پاسخ : پاسخ : مشکل با داستو گالری
[quote author=محمد link=topic=2623.msg15922#msg15922 date=1160843054]
ببین به دلایل امنیتی اون فانکشن copy رو غیر فعال کردن از rename یا move میتونی استفاده کنی.
مشکلی نداره.
در ضمن شما میتونید تو phpinfo دستورات منع شده توی سرورتون رو ببینید و مشکلاتتون رو با جایگذاری دستورات مناسب حل کنید.
[/quote]
سلام خوب دقیقا این کاری که می گید چطور باید کرد؟یعنی در نصب یه کامپونت چطوری از rename یا moveبه جای کپی می شه استفاده کرد؟
توی خطهایی از فایل install.datsogallery.php که تو اولین تاپیکت نوشتی از تابع کپی استفاده شده اونها رو به Rename یا move تبدیل کن مشکلت حل میشه
oیعنی من باید در تمام این کامپونت ها که بعد این نصب می کنم دنبال این چیزا باشم؟
اصلا اگه دست نزنم وارنینگ هست دیگه. مشکلی که پیش نمی یاد؟
خوب سرور شماست دیگه!!!!
اما اصولا کم کامپوننتی پیدا میشه که اینجوری باشن.
اما همین وارنینگ ها خبر از عدم نصب کامل میدن!!!! یعنی فایده نداره! اگه مهم نبود که سازندش اون خطهارو نمیذاشت!