مشکل اساسی با ماژول های خبری(کمک کنید)
با سلام.
دوستان خداییش کمک کنید. دیگه دارم دیوونه میشم. الان دو روزه که دارم با این ماژول های خبری کلنجار میرم ولی درست نمیشه. :'(
من جز به جز توضیح میدم تا متوجه منظور من بشین. این مشکل توی همه ماژول های خبری که من امتحان کردم وجود داره (4 ، 5 تا ماژول رو امتحان کردم).
من یه بخش ساختم به اسم اخبار و براش یه مجموعه قرار دادم به نام ورزشی (اینم لینکش : parsipatogh.com/news/Sport-News.html ).
بعدش اومدم و توی آرشیو موضوعی (که همون mainmenu هستش) یه منو ساختم و متصل کردم به مجموعه ورزشی از بخش اخبار.
بعد ماژول نمایش خبر رو تنظیم کردم تا فقط وقتی کاربر بر روی منوی ورزشی (که سمت راست صفحه هستش) کلیک میکنه مطالب مجموعه ورزشی رو نمایش بده (یعنی توی تنظیمات ماژول فقط قسمت ورزشی رو برای نمایش انتخاب کردم).
حالا وقتی کاربر برای خوندن یکی از خبرها روی عنوان اون کلیک میکنه ( یکی از خبرهایی که ماژول نمایش میده) باز هم ماژول خبر نمایش داده میشه و بعد از ماژول متن اون خبر نمایش داده میشه. در حالی که من میخوام اصلا نمایش داده نشه یا حداقل بعد از متن ظاهر بشه.
برای اینکه دقیقا متوجه منظور من بشین با لینک زیر وارد سایتم بشین و بعد یکی از خبرها رو انتخاب کنین.
parsipatogh.com/news/Sport-News.html
خواهش میکنم دوستان کمک کنید.
سرم داره میترکه خدایی :'( :'(
** هایپرلینک اصلاح شد
پاسخ : مشکل اساسی با ماژول های خبری(کمک کنید)
من مشکلی شبیه به این داشتم ، یعنی میخواستم ماژول فقط توی صفحه اصلی نمایش داده بشه اما وقتی خبر رو باز میکردم توی اون صفحه هم میومد. اگر اینم همون مشکل باشه باید توی تنظیمات ماژول ، از منوی سمت راست ، قسمت تخصیص منو ، گزینه انتخاب آیتم (های) منو از لیست رو انتخاب کنید و بعد اون صفحاتی رو که میخواهید ماژول در اون نمایش داده بشه انتخاب کنید ، مثلاً صفحه اصلی و اخبار
سبز باشید و پایدار
[quote author=ayelius link=topic=25099.msg129410#msg129410 date=1268228530]
من مشکلی شبیه به این داشتم ، یعنی میخواستم ماژول فقط توی صفحه اصلی نمایش داده بشه اما وقتی خبر رو باز میکردم توی اون صفحه هم میومد. اگر اینم همون مشکل باشه باید توی تنظیمات ماژول ، از منوی سمت راست ، قسمت تخصیص منو ، گزینه انتخاب آیتم (های) منو از لیست رو انتخاب کنید و بعد اون صفحاتی رو که میخواهید ماژول در اون نمایش داده بشه انتخاب کنید ، مثلاً صفحه اصلی و اخبار
سبز باشید و پایدار
[/quote]
این کار رو هم انجام دادم ولی نشد :'(
مشکل شما در نوع نمایش و جایگاه نمایش هست
شما در تنظیمات ماژول اگر دقت کنید هم جای نمایش اون رو میتونید تعیین کنید و هم در بعضی موارد نوع اون رو
برای استفاده بهتر از اضافه های فارسی شده استفاده کنید تا بتوانید تنظیمات دلخواه را راحت تر انجام دهید
برای دریافت اضافه های مناسب و مورد تایید به سایت persianit.ir مراجعه کنید
شاد و سلامت باشید