اشکال در ثبت مطلب جدید با مرورگر موزیلا و IE
سلام دوستان
دو تا مشکل با مرورگرها هنگام ثبت مطلب جدید دارم.
1- اگر مطلبی که میخوام توی سایت بذارم در حد 3 یا 4 صفحه باشه ie نمی تونه مطلب رو save کنه و پیغام کند بودن و طولانی شدن این پروسه رو میده.
2- هر مطلبی رو که با موزیلا توی وب سایتم save می کنم، موقع بازدید از مطلب ، اول کد htmlاش هم در حد یک صفحه بالای مطلبم میاد. واسه نمونه یک تیکشو می ذارم.(اما با IE این مشکل وجود نداره)
کد:
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:roman; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1107304683 0 0 159 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} @font-face {font-family:Tahoma; panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4
پاسخ : اشکال در ثبت مطلب جدید با مرورگر موزیلا و IE
منم همین مشکل رو دارم ولی IE کند نمیشه اصلا مطلب ها رو نشون نمیده ولی تو موزیلا نشون میده لطفا من را هم راهنمایی کنید.
سلام
قبل از انتقال به ویرایشگر جوملا متن خود را در notpad بیاورید و سپس از notpad کپی بگیرید و به ویرایشگر بیاورید. احتمالاً مشکل شما حل میشه.
[quote author=nima2009 link=topic=25253.msg130026#msg130026 date=1268731144]
منم همین مشکل رو دارم ولی IE کند نمیشه اصلا مطلب ها رو نشون نمیده ولی تو موزیلا نشون میده لطفا من را هم راهنمایی کنید.
[/quote]
اگر مشکل شما با راهنمایی بالا حل نشد لطفاً در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید.
زمستانتان سپید
با کپی گرفتن در notepad تا حدی مشکل حل شد. اما اگه توی متن ، جدول باشه، خطوط جدول رو نشون نمی ده. که گمونم به دلیل ساپرت نکردن notepad هست.
آیا راه حل دیگری وجود داره؟
اما مشکلم با فایرفاکس حل نشد. :-\
راه حلش اینه که شما html رو یاد بگیرید و متنهای خود را به کدهای استاندارد تغییر دهید تا مشکلی پیش نیاید!
مشکلتون با فایرفاکس چی هست دقیقاً ؟!
زمستانتان سپید