پیش فرض مشکل عجیب با یک ای پی؟
سلام دوستان
من امروز یه باره نتونستم سایتمو باز کنم با تمام آی پی ولید ها هم امتحان کردم ولی همه خارج از ای اس پی می تونن سایت رو باز کنن دیگه گیج شدم نمی دونم از چیه
حتی به ای پی پنل و ا پی سایتم هم پینگ ندارم فقط تو میکروتیک بهش پینگ دارم
حتی تو کش هم بهش پینگ ندارم
این هم بگم من این ای پی رو هیج جا بلوک یا نبستم خود به خود یه بار اینطور شد
احتملا IP شما lock شده
به مدیر سرور بگین تا IP شما را آزاد کنه
پاسخ : پیش فرض مشکل عجیب با یک ای پی؟
سلام امروز تماس گرفتم می گن مشکل از ما نیست از ای اس پی هم نیست چون ای اس پی خودمون هستیم و مطمئن هستم که مشکلی از طرف ای اس پی نیست بنظر شما باید چیکار کنم کلا اصلا بهش پینگ ندارم همه ای پی ولید های ای اس پی خودمون رو چک کردم خیلی عجیبه
دوست عزیز
نمونه مشکل شما برای من هم پیش اومده
من خودم سرور دارم
زمانی ه چند بار به اکانت های مختلف وارد کنترل پنل هاست وارد میشدم من رو به عنوان هکر میشناخت و IP من را بلاک میکرد
وقتی IP را عوض میکردم درست میشد و یا اینکه از لیست block آی پی را حذف میکردم در ست میشد.
میشه آدرس سایت خودتون را اعلام کنید
بهر حال ظاهرا مشکل شما جزو موارد خاص هستش که به خودی خود هم حل میشه
ممنون یعینی مشکل من خود به خود درست میشه؟
من از یه ای پی دیگه وارد پنل هاستم میشم تو قسمت فایروال هیچ ای پی بلوک نشده و تو قسمت اسپم ها هم همیچنین چیزی نیست
حالا موندم چیکار کنم فقط چند ای پی نمی تونه بهش وصل بشه که اون اون ای پی ها هم در رنج ای پی های محدودهای اس پی ماست
سلام
کنترل پنل هاست شما چیست؟
direct admin
cpanel
در ضمن IP ها در قسمت مدیریت سرور بلاک میشه.
Cpanel هست
بچه ها اگه کمکم کنید ممنون میشم
والا خودم هم گیج شدم تماس میگیرم با سرور "هاست" میگم مشکل از ما نیست و حتی پنل هم دیدن میگن ای پی بلوک نشده و تو لیست اسپم ها نیست
از طرف ای اس پی هم فکر نکنم باشه چون یه باره اینطور شد بدون اینکه من چیزی رو تغییر بدم باز شما فکر می کنید می تونه از چی باشه
من اینها رو چک کرد!
ای پی ولید روی چند سیستم ست کرد
فقط توی محدوده ای پی ولید های ما دو ایپی کار می کنه که وقتی انو میزنم رو سیستم و سایتو باهاش باز می کنم بعد از یک ساعت دیگه اون ای پی اصلا کار نمی کنه
روی چند سیستم عامل لینوکسی و ویندوزی هم تست کردم
** دو ارسال شما یکی شد
دوست عزیز پیشنهاد میکنم دوباره با مدیر هاست(سرور) خود تماس بگیرید و این مسئله را مطرح کنید
به احتمال 90% IP شما در سرور بلاک شده
پیشاپیش
نورزتان پیروز
الان من به این نتیجه رسیدم
من اگر روی سیستم خودم با هر آی پی سایت رو باز کنم فوری بن میشم
فرقی نمی کنه چه آی پی باشه
حتی ای پی آمریکا هم تست کردم یعین هر ای پی که روی سیستم من ست بشه و اون سایت یا پنل رو باز کنه اون ای پی بن میشه یعنی اون ای پی که بن شده هر جا یا رو هر سیستمی دیگه ست بشه اون سایت رو نمی تونه باز کنه یعین انگار این سیستم من هر ای پی رو بزنه و اون سایت رو باز کنه اون ای پی که ست شده هیجا دیگه نمی تونه به اون سایت دسترسی داشته باشه
مثلا من با این ای پی سایت رو باز می کنم 217.17.12.83 با یه سیستم دیگه بنام a راحت باز میشه هیچ مشکلی هم نداره
بعد من با همین ای روی سیستم خودم وصل میشم برا بار اول باز میشه و دیگه باز نمیشه و اگر هم رو سیستم اولی که گفتم a همون ای پی رو بزنی باز نمیشه یعین هر ای پی رو سیستم من ست بشه کاملا بلوکه میشه به اون سایت اینطور
من از ویندوز 2003 سرور استفاده می کنم