سلام
در بخش ارسال مطلب در منوی کاربری، هیچ ادیتوری نمایش داده نمی شه و مطالب قبلی هم هنگام ویرایش به صورت html نمایش داده می شه ، مشکل از کجاست؟
سلام
در بخش ارسال مطلب در منوی کاربری، هیچ ادیتوری نمایش داده نمی شه و مطالب قبلی هم هنگام ویرایش به صورت html نمایش داده می شه ، مشکل از کجاست؟
[quote author=mraict link=topic=2661.msg16083#msg16083 date=1161088021]
سلام
اگز از فایر فاکس استفاده میکنید این مشکل وجود داره. باید از IE استفاده کنید.
در غیر این صورت در قسمت تنظیمات کلی چک کنید ببینید ادیتور فارسی انتخاب شده یا نه.
سلام
از ie استفاده می کنم و ویرایشگر متن فارسی هم در تنظیمات کلی انتخاب شده
فقط چون من منوی کاربری رو نداشتم گزینه ارسال مطلب رو با لینک index.php?option=com_content&task=new&sect ionid=8&Itemid=0 دوباره ساختم.
در صورتی در بخش مدیریت مشکلی ندارید و تنها این مشکل در بخش کاربری است در قالب شما ادیتور بارگذاری نشده است
برای اینکار
کد بالا را در index.php قالب خود در بالایکد:<?php
if ( $my->id ) {
initEditor();
}
?>
قرار دهیدکد:</head>
اما در صورتی که این مشکل در بخش کاربری و مدیریت هست یکی از دلایل زیر ممکن است
1. مرورگر شما جاوااسکرپت را پشتیبانی نمی کند
2. جاوااسکریپت را در مرورگر خود غیرفعال کرده اید
3. کد های استفاده شده در ادیتور باعث لود نشدن در مرورگر شما می شود
در این صورت یک از مرورگر دیگری استفاده کنید و راه بهتر تغییر ادیتور می باشد
موفق و پیروز باشید
یا علی
سلام
مشکل من فقط در بخش کاربری است. فایل index.php رو هم چک کردم کد مورد نظر وجود داشت!
تشکرکد:<head>
<?php mosShowHead(); ?>
<?php
if ( $my->id ) {
initEditor();
}
?>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; <?php echo _ISO; ?>" />
<link href="<?php echo $mosConfig_live_site;?>/templates/waterandstone/css/template_css.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/scriptaculous.js?load=effects"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/lightbox.js"></script>
<link href="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/lightbox.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
</head>