JFTP::connect: Could not connect to host " " on port 21
با سلام.
مشکل من اینجاست که وقتی دارم با جوملا کار میکنم،یک دفعه بین کار این پیغام رو میده و دیگه کار نمیکنه!!
اینم بگم که همه تنظیمات رو درست انجام میدم.
مثلا دیروز همه چیز درست بود و داشتم ماژول نصب میکردم و همه چیز خوب داشت پیش میرفت.و نصب هم درست انجام شد.
بعد از یک مدت کار کردن،یه ماژول دیگه رو اومدم نصب کنم یه دفعه این پیغام اومد!!! درصورتی که قبلش اصلا مشکل نداشت و نصب میکرد!وقتی اینجوری شد،رفتم که تنظیمات ftpرو درست کنم اما هیچ چیز رو ذخیره نمیکرد و باز هم همون پیغام رو نمایش میداد!دسترسی پوشه مربوطه هم 777 کردم بازم فرقی نکرد!بعد از یه مدت زمانی خودش راه افتاد و دوباره همه چیز درست شد و تونستم ماژول نصب کنم!
امروز هم اول وقت داشت درست کار میکرد دوباره همینطوری شد و الانم دیگه کار نمیکنه!
مشکل از کجاست؟و باید چیکار کرد؟
پاسخ : JFTP::connect: Could not connect to host " " on port 21
سلام
1- تنظیمات ftp شما درست تنظیم شده؟
دوباره چک کنید
در ضمن اگر تنظیمات ftp شما درست نیست قبل از تنظیم سطح دسترسی configration.php را 777 کنید بعد از اعمال تغییرات دوباره به 644 برگردانید
پیروز باشید
بله همه چیز رو چک کردم.
الان هم در حال حاضر و بدون اینکه من به چیزی دست بزنم،همه چیز درست شده و باز میزاره که نصب انجام بدم!و دیگه خطا نمیده!
این خطایی که گفتم بدون مقدمه اتفاق میفته !بدون اینکه به تنظیمات دست بزنم!(قبلا تنظیمات رو انجام دادم)
و بعد هم که این خطا اتفاق میفته دیگه هیچکاری نمیشه کرد!تنظیماتی که چند دقیقه پیشش داشت باهاش کار می کرد رو هم دیگه ذخیره نمیکرد!
دیروز و امروز این اتفاق برای من افتاده و چراشو هم نمیدونم.ولی انگار تو یه ساعت خاصی این مشکل پیش میاد و بعد از 1-2 ساعت هم بدون دخالت من خودش درست میشه و راه میفته!
مشکل از کجا میتونه باشه؟!!
دوست عزیز شاید در ساعت هایی که شما میگویید پورت ftp یا 21 و یا سیستم ftp سرور شما از کار میفته
با این توضیحات این تنها دلیلش میتونه باشه
موفق باشید