-
مشکل ورود
سلام خدمت عزیزان گروه مامبولرن
همونطور که میدونید برای ورود به انجمن توی صفحه ایندکس هیچ فرمی وجود نداره تا اطلاعات کاربری رو جهت لوگین کردن وارد کنیم و میشه گفت یه جورایی همچین کوگول موچول برای کاربران مشکل زا هست
توی صفحه ایندکس فروم که وارد میشید قبل از لوگین کردن با نام کاربری نوشته جهت فعال سازی اگر نیاز لبه کد فعال سازی دارید کیلیک کنید
بالاش هم نوشته برای . .. . باید عضو بشید که عملا جایی برای قرارگیری فرم Sing Up موجود نیست تا جایی که یاد دارم توی نسخه اصلی این قالب این مسله نیست ولی گویا دوستان توی ویرایش این قالب این فرم رو حدف کردند از حضور ذهن داشته باشید توی قالب قبلی سایت اون سفید مخلوط با بخفش روشن رو میگم . .. اونم غیر از صفحه اصلی توی بقیه صفحات فرم Sing Up رو نداشت که یادمه برای محسن خان این مسله رو گفته بودم که ایشون اون زمان فرمودند بچه ها دارند روی قالب جدید برای صفحه اصلی سایت کار میکنند که این مسله پس از بروز شدن قالب سایت حل شد
حالا اگه دوستان یه لطفی کنند در صورت امکان این مسله رو حل کنند ممنون میشیم
البته فقط یه پیشنهاد و نظر بود هر جور که صلاح هست و میدونید بهتره عمل کنید
-
پاسخ : مشکل ورود
خوب ببین
الان این کار با یه تیک توی تنظیمات قالب حل میشه!
اما به این فکر کن که کجا باشه!
انصافا قالب از ریخت میفته! من برای انجمن خودمم همین کارو کردم کاربر میتونه روی دکمه login کلیک کنه! حالا هر جا که باشه! اگر یوزر مهمان نباشه حتما با نام کاربری خودش میاد تو.
اگر جای خوبی براش سراغ داری بگو چون تو جای پیشفرض خودش خیلی قالب رو بهم میریزه!
-
ok
نمیدونم والله ولی بنظر شما جایگذین اون دو نوشته بالا نمیشه گذاشت؟منظورم توضیح در مورد کدفعال سازی و ثبت نام هست!
به هر صورت هر کاربر متوسط میدونه باید در این فروم ها رجیستر بشه و یا . . . .! نظر شما چیه؟
-
خوب لزوم بودن او واجب تر از اون لینکه چون جای دیگه ای اون لینکها بصورت جامع و مشخص کننده نیست. مخصوصا که ایکن ها هم انگلیسی هستند!
اما نوشته اون بالا (به نظر من) بسیار شکیلتر و زیباتر در میاد تا یه جای فرم!
-
سلام
فکر میکنم راه حل بهتری هم داشته باشیم که هم انجمن زیباییش رو از دست نده و هم کاربران برای ورود مشکلی نداشته باشن و اون هم ایجاد یک table در انتهای انجمن زیر "کاربران آنلاین " هست که فرم به صورت افقی قرار بگیره و جای زیادی هم نگیره و ...
نظرتون چیه ؟
یا علی
-
درسته محسن جان پیشنهاد خوبیه این مورد توی پروژه Phpbb بدین صورت هست که شما پیشنهاد دادید اگه لطف کنید خیلی ممنون میشیم
با تشکر