پاسخ : نصب فایل و چینش و منو
سلام
لطفا یکبار با دقت قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید.
نقل قول:
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
21) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.
در مورد سوال اولتون، بررسی کنید:
- داخل بسته نصب، تنها فایلهای مربوط به همون اکستنشن موجود باشه و چند بسته zip دیگه داخلش نباشه
- مشخصات FTP رو در تنظیمات کلی جوملا وارد کنید.
- بررسی کنید Safe mode رو سرور شما روشن نباشه.
یا علی
سلام
چشم رعایت میکنم
هیچ فایل zip در بسته نصبی نیست
مشخصات ftp رو وارد کردم
بازم درست نشد
ممکنه از Safe mode باشه از کجا میشه خاموشش کرد
سلام
از مدیریت جوملا -> راهنما -> اطلاعات سیستم-> اطلاعات PHP یا با استفاده از تابع phpinfo بررسی کنید روشن هست یا خیر. همچنین می تونید از مدیر سرورتون بپرسید.
از مدیر سرورتون درخواست کنید off کنند.
یا علی
سلام
Safe mode خاموش هست سطح دسترسی پوشه ها رو نگاه کردم همه به غیر از یکی غیرقابل نوشتن هست همه رو باید قابل نوشتن کنم یا فقط چند گزینه رو
با تشکر
خطایی رو که می ده دقیقا بذارید اینجا لطفا
سوال دوم رو نمی دونم مجازم جواب بدم یا نه ولی توی منوی اصلی (اونی که ستاره داره و پیشفرضه) و بعد صفحه ی اصلی (که اونم ستاره داره و پیشفرضه) می تونید تنظیمات مربوط به تهداد ستون و تعداد مطلب رو تنظیم کنید
مورد سوم اسمش آبشاری کردنه که توی انجمن زیاد ازش صحبت شده و با یه جستجوی ساده می تونید پیداش کنید
البته این رو تذکر می دم که معمولا منوی بالا با منوی اصلی متفاوته گرچه بستگی به تنظیمات خود شما هم داره
در ضمن مجوز تمام پوشه ها رو هم به قابل نوشتن تغییر بدید چون هر کدوم از اونها یه جایی لازمتون می شه
** دو ارسال یکی شد
سلام
مشکل نصب ماژول و کامپوننت بعد از قابل خوندن فایلها برطرف شد ولی قالب دیگه نمیشه نصب کرد و خطای زیر رو میده
مشکلی در انتقال فایل رخ داده نمیتواند فایل نصب رو پیدا کند
البته از طریق هاست نصب کردم ولی با یه ارور در صفحه مواجه شدم که میتونید ببینید
gamepxp.com
در مورد ستون ها مشکل همانطور که توضیح دادید برطرف شد
و در مورد منوها خیلی در انجمن گشتم چیزی نبود فقط توضیح داده شده که از منوی ساز استفاده شه ولی من میخوام از منوی پیشفرض قالب استفاده کنم در خیلی از سایت ها اینطوری دیدم که از منوی پیشفرض قالب منوی درختی درست کردند البته میدونم این رو نباید در این تاپیک بگم البته اگه اجازه بدید یه تاپیک جدا در این رابطه بزنم
با تشکر
** هایپرلینک اصلاح شد
سلام
برای بر طرف شدن ارر ماژول mod_roknavmenu رو پاک کنید
FTP سایت رو اگر ست نکردین ست کنید
برای ساختن منو هم باید به زبان PHP , HTML اشنا باشید
شاد و سلامت در پناه ایزد