با درود
دوستان من میخوام رنگ پسزمینه footer رو توی قالب پیشفرض تغییر بدم ولی هرچی گشتم توی CSS چیزی در این راستا پیدا نکردم!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند برای تغییر رنگش و یا قرار دادن تصویری بعنوان پسزمینهاش، باید از کدوم قسمت اقدام کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با درود
دوستان من میخوام رنگ پسزمینه footer رو توی قالب پیشفرض تغییر بدم ولی هرچی گشتم توی CSS چیزی در این راستا پیدا نکردم!
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند برای تغییر رنگش و یا قرار دادن تصویری بعنوان پسزمینهاش، باید از کدوم قسمت اقدام کنم؟
سلام دوست عزیز
لطفا آدرس سایت خود را بزارید تا شما را راهنمایی کنیم
موفق باشید
۱. فکر نمیکنم فرقی داشته باشه!
۲. پیشاپیش میگم من متن کپیرایت رو تغییر دادم ولی هنوز هر ۳ لینک توی قسمت پایین موجودند و دلیل تغییر رنگ پسزمینه هم یکی عدم همخونی با قالبه و دیگری عدم خوانایی لینکها
۳. آدرس وبسایت هم: golbam.ir
** هایپرلینک اصلاح شد.
سلام.
میشه بگید کدوم فایل رو برای پاک کردن متن کپی رایت ویرایش کردید؟
اگه از فایل های زبان فایل mod_footer.ini رو ویرایش کردید باید بگم در فایل index.php قالبتون هم یه بخشی به اسم footer یا copyright هست اون رو هم چک کنید. به احتمال زیاد بعد از حذف متن و لینک کپی رایت چیزی پایین صفحه نیست.
دوست عزیز من متن رو تغییر دادم ولی هنوز لینکهای مرتبط کماکان موجودند که میتونی اونجا چک کنی لینک هم قرار دادم! این ۳ گزینه توی فوتر سایت بوضوح در دسترس بازدیدکننده قرار دارن:
Power | Persian Language | Supporter
ضمناْ من فایل footer.php موجود توی پوشه includes رو تغییر دادم.
باز هم تکرار میکنم هدف بنده حذف اون لینکها نیست چون اگه چنین منظوری داشتم انجامش میدادم ولی هدف بنده تغییر رنگ footer سایته و بس! من خودم با حذف کامل کپیرایت مخالفم ولی اینکه اونو بنابر ظاهر سایت تغییر بدم جوری که هنوز هم ماهیت کلیشو حفظ کنه بنظرم اشکالی نداره!
[quote author=DreamBox link=topic=25822.msg132460#msg132460 date=1271028776]
[/quote]
سلام
در فایل index.php قالبتون کد زیر رو پیدا کنید:
به جای #59EBED کد رنگ دلخواهتون رو قرار بدید.کد:<table width="100%" height="17" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" style="background-color:#59EBED; border-bottom:1px solid #24C6E5; padding:1px 3px 3px 3px;">
[quote author=torghoundy link=topic=25822.msg132481#msg132481 date=1271056809]
اگه از فایل های زبان فایل mod_footer.ini رو ویرایش کردید باید بگم در فایل index.php قالبتون هم یه بخشی به اسم footer یا copyright هست اون رو هم چک کنید. به احتمال زیاد بعد از حذف متن و لینک کپی رایت چیزی پایین صفحه نیست.
[/quote]
سوال ایشون درباره مامبو هست. نه جوملا
یا علی
آقا خدا خیرت بده و دستت درد نکنه. مشکلم حل شد.
حالا ۲ تا مورد دیگه:
۱- چطور میتونم اون قسمت ؛آخریناخبار، محبوبترینها و خروجیهای سایت؛ رو بیارم دقیقا وسط صفحه و کاملاْ زیر اون قسمت از بدنه که منوها و متون قرار دارن، قرار بگیره.
۲- چطور میتونم اون قسمتی که توی مورد ۱ گفتم و همچنین footer رو بجای اینکه ۱۰۰٪ باشن، به اندازه همون قسمت بدنه تنظیم کنم؟ چون اگه مقدار ٪شو کم کنم احتمالا به یک طرف کشیده میشه یعنی اگه بجای ۱۰۰٪ بذارم ۵۰٪ احتمالا ۵۰٪ سمت راست رو در بر میگیره و از وسط به سمت چپ دیگه خالی میشه!
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم.
سلام
مطابق قوانین سوالات جداگانه باید در تاپیک های جداگانه مطرح بشن.
موضوع سوالات شما با عنوان تاپیک مرتبط نیست.
لطفا سوالتون رو در تاپیک جدیدی مطرح کنید.
یا علی