برای درج تبلیغات در سایت باید چیکار کنیم به غیر از آپلود عکس و لینک سایر گزینه ها رو باید چی بنویسیم یعنی میشه به طور کلی هر کدوم از عنوان های توی قسمت درج تبلیغ رو توضیح بدید
نمایش نسخه قابل چاپ
برای درج تبلیغات در سایت باید چیکار کنیم به غیر از آپلود عکس و لینک سایر گزینه ها رو باید چی بنویسیم یعنی میشه به طور کلی هر کدوم از عنوان های توی قسمت درج تبلیغ رو توضیح بدید
با یه جستجوی ساده در این فروم به جواب می رسیدید
با این حال ابتدا از کامپوننت مربوط به تبلیغات یک تبلیغ بسازید و (با توجه به مجموعه و مشتری) و بعد از اون ماژول مربوط به نمایش تبلیغ رو در قسمت الحاقات -> مدیریت ماژول ها طراحی کنید
منظور من این بودش که در قسمت های زیر باید چی رو قرار بدم
نام:
نام مستعار:
نمایش تبلیغ: خیر بله
مهم: خیر بله
چینش:
مجموعه:
نام مشتری:
تعداد نمایش: نامحدود
کلیک بر روی آدرس:
کلیک ها: 0
کد اختصاصی تبلیغ:
توضیحات/تذکرات:
انتخاب کننده تصویر تبلیغ:
عرض:
ارتفاع:
تصویر تبلیغ:
تگ ها:
سلام
خوب کدومش براتون نامفهوم هست ؟
والا من خجالت کشیدم تک تک توضیح بدم که خدای نکرده یه وقتی ناراحت بشید یا توهین حساب بشه !
بفرمایید کدام مورد رو متوجه نمیشید تا توضیح بدیم !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
من همیشه در دوران تحصیلم از اینکه خجالت کشیدم بپرسم ضربه های زیادی خوردم اما الآن تصمیم گرفتم که دیگه اصلا خجالت نکشم پس شما هم خجالت نکشید و مطمئن باشید که من ناراحت نمیشم ولی قسمت هایی که سوال داشتم رو می گم
:1- کد اختصاصی تبلیغ؟
2- تگها؟
3- توضیحات؟
همین.
سلام
کد اختصاصی همون کد html یا ... بنر هست مثل تو وبلاگ کدی که تبلیغ رو نمایش میده.
تگها مربوط به موتور جستجو میشه.
توضیخات هم که اسمش روشه توضیحات تبلیغ.
البته به غیر از کد اگر توضیحات و تگها رو خالی هم بذارید باز هم میشه یه تبلیغ ساخت.
با تشکر فراوان از شما
اگر بخوام که تبلیغ دقیقا در وسط سایت بیاد باید چیکار کنم یعنی بیاد بالای سایت وسط (چطوری میتونم چند جای تبلیغ داشته باشم)
سلام
[quote author=gigileh link=topic=25877.msg132840#msg132840 date=1271338207]
اگر بخوام که تبلیغ دقیقا در وسط سایت بیاد باید چیکار کنم یعنی بیاد بالای سایت وسط (چطوری میتونم چند جای تبلیغ داشته باشم)
[/quote]
این مورد برمیگرده به قالب شما و اینکه چه تعداد موقعیت داره و چیدمان موقعیتها به چه صورت هست.
برای نمایش تبلیغات ساخته شده: مدیریت > الحاقات > مدیریت ماژولها > جدید (در تولبار بالا) > نوع ماژول جدید رو "تبلیغات" انتخاب کنید و حالا در تنظیمات ماژول، تبلیغ مورد نظر رو انتخاب کرده و در موقعیت دلخواه منتشر کنید.
نمایش موقعیتهای قالب: site.com/?tp=1
یا علی
آقا من الآن از قسمت تبلیغات رفتم و تمامی اطلاعات و عکس رو قرار دادم اما توی سایتم تبلیغ دیده نمیشه باید به کدوم قسمت برم و چیکار کنم
سلام
آیا ماژول تبلیغات را در موقعیتی منتشر کردید که در قالب وجود دارد؟
موفق باشید