موقعیت php توان رقابتی آن
با سلام
امروز مطلع شدم که php درحال منسوخ شدن است و حتی اینترنت اکسپلورر8 از آن پشتیبانی نمی کند!!!
دوستان بیان می کردند اسب برنده asp.net و این ردیف برنامه های تحت ویندوز هستند؟
لذا در خصوص آینده جوملا و مامبو و اس ام اف و سایر برنامه ها برای بنده ابهامهایی بوجود آمده !!!!!!
لطفا راهنمایی بفرمایید؟
پاسخ : موقعیت php توان رقابتی آن
سلام
چند نکته
اول اینکه اگر مرورگر ها از سه چیز
HTML
CSS
javascript
و اگر مرورگری این سه تا رو بطور استاندار پشتیبانی کنه PHP رو که چه عرض کنم فکر می کنم تمام زبان ههای برنامه نویسی وب رو پشتیبانی کنه
مورد بعد در مورد پشتیبانی PHP اینه که خیلی از شرکت های بزرگ و حتی توی ایران بسیار مشتاقند تا شرکت زند پشتیبانی از PHP رو قطع کنه تا بتونند پشتیبانی اون رو بطور رسمی بدست بگیرند که البته به خاطر متن باز بودن و محبوبیت PHP این جریانات اتفاق خواهد افتاد
دیگه با توجه به توضیحات بالا مورد سوم جواب دادن نداره که البته من با اینترنت اکسپلورر 8 هیچ مشکلی با جوملا ندارم ولی با اینترنت اکسپلورر های قدیمی مثل نسخه ی 6 با جوملا مشکل دارم پس این مورد هم منتفیه
سلام
میشه مرجع این خبر رو بدید !؟ دقیقاً ببینیم چی نوشتن !!!
چون مایکروسافت اگر بیل زدن بود ! باغچه خودش رو چمن کاری میکرد! حالا اینترنت اکسپلورر چی هست که میگید از php پشتیبانی نمیکنه ؟! همون مرورگر منسوخ دنیا رو میفرمایید که در کنار ویندوز به کاربران ویندوز قالب میکنن ؟
تمامی صحبتهای sahama نیر تأیید میشود + PHP , ASP در سرور هاستینگ تحلیل میشوند و نه در مرورگر کاربر !!!
هرکسی تونست DOS رو بزاره کنار. اونوقت بیاد C رو بزاره کنار و بعدش اگر تونست PHP رو منسوخ کنه ! بعد حالا در مورد ASP , .NET و ... شاید صحبت کردیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
تا آنجاییکه من می دونم php در حال منسوخ شدن نیست.
در ضمن منسوخ شدن php هیچ ارتباطی به IE8 نداره. احتمالا یه اشتباه در بیان شده است.
سلام
با توجه به تاریخ پست که "چهارشنبه, 14 آوریل 2010 - 18:40" است احتمالا این خبر یک دروغ 13 بوده و کاملا بی اعتبار است.
یا علی