ثپت جوملا در موتورهای جستجو و تنظیم فایل های robots،htaccess
با سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز من یک جستجو در سایت انجام دادم ولی در مورد این موضوع مطالب به صورت پراکنده میباشد از مدیران در خواست دارم فایل های تنظیم شده براری دانلود قرار دهند و یک آموزش کامل براری ثپت این سیستم مدیریت محتوا در مونورهای جستجو قرار دهند.
با تشکر
پاسخ : ثپت جوملا در موتورهای جستجو و تنظیم فایل های robots
سلام
نیاز نیست چیزی دانلود کنید.
فایلهای htaccess و robots.txt هر دو در بسته ی جوملا وجود دارند.
برای ثبت در موتورهای جستجو باید به سایت این موتورها مراجعه کنید. مثال برای گوگل: google.com/addurl/?continue=/addurl
بقیه موارد هم که باید برای بهینه شدن سایت رعایت کنید بارها در انجمن آموزش داده شده است.
یا علی
دوست من من این رو می دونم در سیستم مدیریت phpnuke نیازی به این کار نیست و سایت خود به صورت خودکار در موتور جستجو قرار می گیرد و نکته دیگر این که در آموزشها کد ها یی براری بهینه کردن این دو فایل وجود دارد طبق گفته شما پش یعنی این فایل ها بی مصرف هستند در سیستم نیوک با تنطیم این فایل htaccess سایت به صورت خود کار باز ساری می شود
سلام
بله شما اگر معرفی هم نکنید سایت در موتورها ثبت میشود چرا که crawler های این موتورها دائما در حال خزیدن هستند.
اما ثبت از طریق اون لینک این کار رو تسریع میکنه.
[quote author=harrypotter228 link=topic=26131.msg133763#msg133763 date=1272188126]
نکته دیگر این که در آموزشها کد ها یی براری بهینه کردن این دو فایل وجود دارد طبق گفته شما پش یعنی این فایل ها بی مصرف هستند در سیستم نیوک با تنطیم این فایل htaccess سایت به صورت خود کار باز ساری می شود
[/quote]
لطفا آموزشها رو دقیق مطالعه کنید. بنده هم چنین چیزی نگفتم، جملات من رو هم دوباره با دقت مطالعه کنید.
robots.txt که نیاز به هیج کار خاصی نداره و وجودش کافیه. htaccess هم در ابتدا بصورت فایل htaccess.txt در بسته ی جوملاست و سپس پس از فعال کردن تنظیمات SEO در تنظیمات کلی جوملا باید این فایل رو htaccess. تغییر نام بدید.
این موارد بصورت مکرر در انجمن بحث و توضیح داده شده است که با جستجو میتونید بهشون برسید.
یا علی