مشکل با internet explorer
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم انجمن
من در سایتم یک انجمن نسخه ی 1.1.4 داشتم که هر چند وقت یکبار ارور میداد و بروز هم نمی شد.
الان نسخه ی 1.1.4 رو دانلود کردم و دوباره انجمن رو از نو نصب کردم. بعد از طریق بخش مدیریت تا smf 1.1.11 بروزش کردم.
بعد از اون فایل های زبان فارسی رو از سایت اصلی اس ام اف دانلود کردم و در جای خودشون در انجمن آپلود کردم. قالب قبلی ام رو به صورت دستی روی سایت قرار دادم و مشکلی نداشتم تا جایی که یکی از کاربرانم پیغام گذاشت که وقتی انجمن رو در اینترنت اکسپلورر باز می کنیم قالب سایت چپ به راسته!!!
من از موزیلا استفاده می کنم و اگر این کاربر بهم خبر نمی داد شاید حالا حالا ها نمی فهمیدم که انجمن چنین مشکلی داره!!!
کلیدواژه هایی رو جستجو کردم تا مشکلم رو حل کنم. وارد سایت شما شدم و دیدم شخص دیگری هم مشکل مشابه مشکل من رو مطرح کرده :
نقل قول:
دوستان من از smf 1.11 استفاده می کنم بعد از چند روز متوجه شدم قالب من در ie به جای اینکه راست به چپ باشه ،چپ به راسته
لازمه که بگم در mozillaوgoogle chrome , opera هیچ مشکلی نداره
کسی میتونه راهنماییم کنه این مشکل رو بر طرف کنم
اما گویا شما قصد دارید به دلیل تخطی کاربری که این مشکل رو مطرح کرده به این سوال جوابی ندید. :-[
اما امثال من که همچنین مشکلی دارند باید چه کار کنیم؟
این آدرس فروم منه :
کد:
http://forum.learn-english.ir
امیدوارم بهم کمک کنید.
منتظر جواب سبز شما هستم.
با تشکر
پاسخ : مشکل با internet explorer
با سلام دوباره.
بعد از چند ساعت فهمیدم مشکل من از یک جای دیگه آب می خوره!!!
در واقع مشکل از ie نیست.
هم در اینترنت اکسپلورر و هم در موزیلا مشکل یکی هست.
تا وقتی که با نام کاربری و کلمه ی عبور وارد سایت نشده ام ، همه چیز چپ چین شده است ولی به محض اینکه با نام کاربری و کلمه ی عبور وارد سایت می شویم همه چیز راست چین میشه!!!
قبلش فکر می کردم مشکل از اینترنت اکسپلورر هست چون با ie لاگین نشده بودم.
منتظر کمک سبزتون هستم.
:'(
سلام
اگر زبان پیش فرض رو فارسی انتخاب کنید احتمالا مشکل حل میشه
اگر زبان پیش فرض و کاربرها یکی باشه در صورت لاگین شدن مشکل چپ چین و یابرعکس بوجود نمی آد
با تشکر
میشه توضیح بیشتری بدید؟
توی کدوم بخش زبان پیش فرض رو فارسی انتخاب کنم؟
خیلی ممون
مشکلم حل شد.
زبان پیش فرض رو فارسی گذاشتم و مشکلم حل شد.
فقط نمی دونم چرا این تغییر زبان پیش فرض رو در بخش تنظیمات سرور گذاشتن؟؟؟؟
بگذریم.
خیلی ممنون.
:laugh:
تنظیم زبان هم در قسمت سرور هست که بصورت عمومی است
هم برای هر شخص در قسمت پروفایل (مشخصات ) قابل تنظیم است و با انتخاب پیش فرض زبان کاربران هم همان انتخاب می شود و می شود به هر کاربر اجازه داد که زبان را برای خود عوض کند یا اینکه نتواند و فقط از پیش فرض استفاده کند
موفق باشید