استفاده از جوملا برای وبسایت یک شرکت سهامی
سلام همراهان
یک شرکت سهامی عام که چند هزار سهامدار داره میخواد مشابه خدمات الکترونیکی بانکها، یه سری خدمات سهامداری روی وبسایتش ارائه بده. به این صورت که هر سهامدار با عضویت و ورود به سایت بتونه از اطلاعاتی مثل آخرین وضعیت سهام، مانده مطالبات سود سهام، گردش نقلوانتقالات سهام، و ... با خبر بشه ضمن اینکه سهامدار بتونه برخی از اطلاعات شخصی خودش مثل شمارههای تماس و نشانی منزل رو تغییر بده و این تغییرات بعداً روی دیتابیس لوکال شرکت منعکس بشه.
یادآوری میکنم این شرکت یک نرمافزار لوکال تحت ویندوز با دیتابیس MS-SQL داره و اطلاعات مالی و سهامداری در بازههای زمانی خاص به وب منتقل خواهد شد (نیازی نیست حتماً اطلاعات OnTime روی وبسایت موجود باشه).
برای عضویت سهامداران در وبسایت، پیشنهاد شده از شماره سهامداری افراد که شمارهای یکتا هست بهعنوان نام کاربری استفاده بشه.
با این مقدمه طولانی میخواستم بپرسم آیا کار مشابه این تا حالا انجام شده؟ (با مامبو یا جوملا)
اگه چنین کاری نشده از چه طریقی میشه انجامش داد؟ با امکانات پیشفرض و الحاقات جوملا شدنی هست؟ با توجه به حساس بودن اطلاعات مالی افراد و ضرورت ایجاد امنیت، از مامبو بهتره استفاده بشه یا جوملا؟
ببخشید اگه چند پرسش رو توی یه موضوع پرسیدم ولی فکر کنم طرح مساله رو با این توضیحات بیان کردم.
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پاسخ : استفاده از جوملا برای وبسایت یک شرکت سهامی
سلام
به این منظور طی تجربه ای که دارم اگر قسمت کاربران از بحث اطلاع رسانی(سایت) کار جدا باشه میشه سیستم جمع جور تر و امن تری را ایجاد نمود.
من چنین سیستم آماده ای ندیدم اما با نیازهای خاص شما بهتره نوشته شود
موفق باشید
سلام
اگر نمیتونید برای نوشتن سیستم فوق هزینه کنید، به احتمال زیاد کامپوننت CB میتونه نیاز شما رو مرتفع کنه. این کامپوننت توانایی ایجاد پروفایلهای پیشرفته رو به شما میده و امکاناتی همچون تعیین فیلدهای قابل ویرایش برای کاربر رو هم داره.
فقط چیزی که ممکنه اذیت بکنه convert کردن دیتابیس هاست که البته اگر ورود اطلاعات در وب و لوکال جدا و دستی باشند این مشکل وجود ندارد.
یا علی
با سپاس از جناب زراعتی
[quote author=نوید زراعتی]
به این منظور طی تجربه ای که دارم اگر قسمت کاربران از بحث اطلاع رسانی(سایت) کار جدا باشه میشه سیستم جمع جور تر و امن تری را ایجاد نمود.
[/quote]
اگه درست متوجه شده باشم منظورتون اینه که از یه طرف مثل حالت معمولی، وبسایتی با جوملا راهاندازی بشه صرفاً برای اطلاعرسانی و از طرف دیگه ماژول جداگانهای برای ارائه خدمات الکترونیکی به سهامداران نوشته بشه که در این حالت قاعدتاً باید جداول جدیدی به دیتابیس جوملا اضافه کرد و با کدنویسی PHP بخش سرویسدهی سایت رو طراحی و برنامهنویسی کرد.
منظورتون رو درست متوجه شدم؟
سپاسگزارم
با سپاس از جناب کبیری
[quote author=کبیری]
اگر نمیتونید برای نوشتن سیستم فوق هزینه کنید، ...
[/quote]
مشکلی برای هزینه کردن در حد معقول وجود نداره. برای برآورد هزینه با چه کسی باید مشورت کنم؟
سپاسگزارم
[quote author=Mirzaa link=topic=26373.msg134889#msg134889 date=1273082520]
با سپاس از جناب زراعتی
[/quote]
اگه درست متوجه شده باشم منظورتون اینه که از یه طرف مثل حالت معمولی، وبسایتی با جوملا راهاندازی بشه صرفاً برای اطلاعرسانی و از طرف دیگه ماژول جداگانهای برای ارائه خدمات الکترونیکی به سهامداران نوشته بشه که در این حالت قاعدتاً باید جداول جدیدی به دیتابیس جوملا اضافه کرد و با کدنویسی PHP بخش سرویسدهی سایت رو طراحی و برنامهنویسی کرد.
منظورتون رو درست متوجه شدم؟
سپاسگزارم
[/quote]
منظور من این است که یک سیستم مستقل از جوملا برای مدیریت اعضا و موارد ذکر شده باشه که به بانک sqlserver شما وصل شود و اطلاعات را بخواند
موفق باشید
با سپاس از جناب زراعتی
منظور من این است که یک سیستم مستقل از جوملا برای مدیریت اعضا و موارد ذکر شده باشه که به بانک sqlserver شما وصل شود و اطلاعات را بخواند
[/quote]
ببینید فرض رو بر این بذاریم که من اومدم هاستینگ از مامبولرن گرفتم و با استفاده از جوملا و ملحقاتش، وبسایتی با هدف اطلاعرسانی اون شرکت راهاندازی کردم تا این جای کار که عادیه.
مرحله بعدی اینه که به قول شما اون سیستم مستقل از جوملا برای ارائه خدمات الکترونیکی به سهامداران شرکت نوشته بشه.
حالا پرسشم اینه اگه قرار باشه سیستم دیگهای برنامهنویسی بشه مگه نباید با PHP و MySQL باشه؟ آیا شما پیشنهاد میکنید دیتابیس جدایی به این کار اختصاص بدم؟ و یا اینکه جداولی را به دیتابیس جوملا اضافه کنم؟
البته پیشفرض اینه که اطلاعات لوکال MS-SQL با ابزار و روشهایی به MySQL تبدیل و در بازههای زمانی خاص مثلاً هر شبانهروز یک بار، به هاست منتقل خواهد شد.
سپاسگزارم
[quote author=Mirzaa link=topic=26373.msg134930#msg134930 date=1273092966]
با سپاس از جناب زراعتی
[/quote]
ببینید فرض رو بر این بذاریم که من اومدم هاستینگ از مامبولرن گرفتم و با استفاده از جوملا و ملحقاتش، وبسایتی با هدف اطلاعرسانی اون شرکت راهاندازی کردم تا این جای کار که عادیه.
مرحله بعدی اینه که به قول شما اون سیستم مستقل از جوملا برای ارائه خدمات الکترونیکی به سهامداران شرکت نوشته بشه.
حالا پرسشم اینه اگه قرار باشه سیستم دیگهای برنامهنویسی بشه مگه نباید با PHP و MySQL باشه؟ آیا شما پیشنهاد میکنید دیتابیس جدایی به این کار اختصاص بدم؟ و یا اینکه جداولی را به دیتابیس جوملا اضافه کنم؟
البته پیشفرض اینه که اطلاعات لوکال MS-SQL با ابزار و روشهایی به MySQL تبدیل و در بازههای زمانی خاص مثلاً هر شبانهروز یک بار، به هاست منتقل خواهد شد.
سپاسگزارم
[/quote]
سلام
چند راه حل وجود داره
1- یک برنامه انتقال نوشته میشه که مثلا هر روز اطلاعات دیتابیس شما را از ms-sql میگیره و وارد mysql میکنه
2- برنامه مستقیما به دیتابیس وصل میشه ،PHP محدودیتی جهت اتصال به mssql نداره
روش اول چون ارتباط مستقیم نیست مطمئن تره
موفق باشید
سلام
[quote author=Mirzaa link=topic=26373.msg134890#msg134890 date=1273082848]
با سپاس از جناب کبیری
[quote author=کبیری]
اگر نمیتونید برای نوشتن سیستم فوق هزینه کنید، ...
[/quote]
مشکلی برای هزینه کردن در حد معقول وجود نداره. برای برآورد هزینه با چه کسی باید مشورت کنم؟
سپاسگزارم
[/quote]
میتونید توضیحات کامل پروژه رو به info [at] mambolearn [dot] com ارسال کنید تا در صورت امکان انجام پروژه برآورد هزینه صورت بگیره.
همچنین میتونید در سایت های Freelancer مانند parscoders.com یا برنامه جو، پروژه رو بذارید تا برنامه نویسها برآورد قیمت بکنن.
یا علی