رد یابی و محدود کردن Ip ها
سلام
مدتیست که اسپمرها به سایتم حمله میکنند . میخواستم بدونم به غیر از تغییر کامپوننت یادداشت ، آیا راهی برای ردیابی IP و محدود کردن آنها وجود دارد یا خیر ؟
ضمنا انجمنم نیز دچار این مشکل شده است ولی گزینه منع کاربران را که میزنم میتوانم فقط یک کاربر (تک تک ) محدود کنم .
آیا راهی برای محدودیت چند تایی وجود دارد ؟ چگونه میتوان محدوده آی پی ها را حدس زد ؟
ممنون
پاسخ : رد یابی و محدود کردن Ip ها
سلام
وارد سی پنلتون بشید
در قسمت IP Deny Manager می تونی این مورد رو مدیریت کنی...
یا حــــــق
متشکر . این روش ، روش منع کردن است . ولی چگونه میشه رد یابی کرد ؟ محدوده را چگونه میتوان حدس زد ؟
سلام
به این منظور google analytic نصب کنید تا حتی بهتون بگه کدوم شهر هستش
موفق باشید
متشکر .
نصب هست . اگر ممکن است بفرمایید دقیقا در کدام قسمت است . ضمنا هنوز دو مسئله مشخص نشده است .
1- آی پی گروههایی که اسپم میکنند . جهت محدودیت در سایت
2- رنج آی پی گروههایی که بدست آورده ام . بدلیل اینکه اکثر مراجعه کنندگان به سایت و انجمنم ایرانی هستند و نیازی ندارم از کشورهای دیگر مراجعه کنند . مثلا یک آی پی 109.236.81.28 هست میخواهم رنج آی پی آن را در انجمن و سی پنل محدود کنم . چه آدرسی باید بنویسم ؟
سلام
[quote author=p30p30 link=topic=26671.msg136148#msg136148 date=1274103618]
متشکر .
نصب هست . اگر ممکن است بفرمایید دقیقا در کدام قسمت است . ضمنا هنوز دو مسئله مشخص نشده است .
1- آی پی گروههایی که اسپم میکنند . جهت محدودیت در سایت
2- رنج آی پی گروههایی که بدست آورده ام . بدلیل اینکه اکثر مراجعه کنندگان به سایت و انجمنم ایرانی هستند و نیازی ندارم از کشورهای دیگر مراجعه کنند . مثلا یک آی پی 109.236.81.28 هست میخواهم رنج آی پی آن را در انجمن و سی پنل محدود کنم . چه آدرسی باید بنویسم ؟
[/quote]
1. [quote author=علیرضا link=topic=26671.msg136071#msg136071 date=1274040988]
سلام
وارد سی پنلتون بشید
در قسمت IP Deny Manager می تونی این مورد رو مدیریت کنی...
یا حــــــق
[/quote]
2. تو همون IP Deny Manager به زبان ساده راهنمایی کرده!
یا حـــــــــق
علیرضا جان از اینکه وقت گذاشتی ممنون
میدونم که باید با علامت / یا - و . .. رنج آی پی را وارد کنم . منظورم این است که مثلا در کشور استرالیا همه آی پی ها با عدد 188 شروع میشن
در زیمباوه با 66 و . . . . من اینها رو نمیدونم و رنجشون را نمیدونم .
وگرنه وارد کردن اعداد که کاری نداره .
سلام
چرا می خواهی همه آی پی ها رو ببندی؟ توصیه نمی شه! فقط اون مزاحما رو آی پی شونو ببند!
یا علـــــــــی
آخه تعدادشون خیلی زیاده . و هر چی آی پی میبندم باز هم با یک تغییر در آی پی ، دوباره مزاحم میشن !
سلام
اگر در قسمت نظرات اسپم می زارن یا کپچا بزار یا محدود کن اعضا فقط نظر بدن.
با تشکر
یا حـــــــق