سلام من قصد دارم هاستم را عوض کنم ایا این امکان وجود دارد از کامپونت هام و ماژول هام و تنظیمات سایتم بک اپ بگیرم و در هست جدید قرار بدم یا نه حتما اول باید جوملا را نصب کرد و بعد کامپونت ها را هم از دوباره نصب کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من قصد دارم هاستم را عوض کنم ایا این امکان وجود دارد از کامپونت هام و ماژول هام و تنظیمات سایتم بک اپ بگیرم و در هست جدید قرار بدم یا نه حتما اول باید جوملا را نصب کرد و بعد کامپونت ها را هم از دوباره نصب کرد
سلام
اگر فول بکاپ منتقل کنید مشکلی نخواهید داشت.
همچنین در صورتی که نمیتونید از فول بکاپ استفاده کنید میتوانید فایلها و دیتابیس را جداگانه منتقل کنید و فایل configuration را با توجه به هاست جدید تنظیم نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
اگر هاستتون لینوکس سی پنل هست
می تونید به قسمت بک آپ بروید و بخش ترانسفر بک آپ در این بخش مشخصات هاست جدید خود را می گذاریید نظیر یوزر و پسورد و ای پی هاست/
در عرض چند ثانیه و یا چند دقیقه فول بک آپ به هاست جدید منتقل می شود
به مدیر هاست جدید ایمیل می زنید و درخواست ریستور فول بک آپ رو می کنید و ایشان براتون ریستور می کنند و هاست جدید با همان مشخصات هاست قبلی فعال خواهد شد.
نکته:معمولا یکی از خدماتی که فروشندگان هاست می دهند انتقال رایگان سایت می باشد قبل از خرید می توانید طی نمایید تا کلیه مراحل را خود آنها انجام دهند.
می تونی از کامپوننت جوملا پک استفاده کنی. اول از تمام اطلاعاتت بک آپ بگیر بعد بک آپ رو روی هاست جدید منتقل کن و بعد ریکاوری کن. احتیاج به تغییر در فایل کانفیگ هم نیست. خیلی راحت سریع و بی دردسر