سلام
پورتالی برای ارسال ایمیل بصورت گروهی میشناسید؟
این سایت بالا را جدیدا دیدم ولی فکر نکنم پورتال باشه ... نظر شما چیست؟کد:www.jbhgroups.com
**
هایپرلینک اصلاح شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
پورتالی برای ارسال ایمیل بصورت گروهی میشناسید؟
این سایت بالا را جدیدا دیدم ولی فکر نکنم پورتال باشه ... نظر شما چیست؟کد:www.jbhgroups.com
**
هایپرلینک اصلاح شد
سلام
یکی از معتبرترین شرکتها aweber.com میباشد.
یا علی
سلام
من دنبال سیستم مدیریت همچین سایتی میگردم
و ترجیحا اوپن سورس باشه که خودم یه سایت راه بندازم
ایمیل به صورت گروهی برای اعضای خودتون اگه می خواید بفرستید که از خود اس ام اف میشه اما اگه برای کسایی دیگه می خواید بفرستید (یعنی ایمیل اسپم بفرستید) باید از اسکریپت های دیگه ای استفاده کنید که لیست ایمیل ها رو می گیره و برای همه پیغام مربوطه رو می فرسته .
البته نرم افزار هایی هم هستند که این کار رو می کنند و برای مثال با یه جیمیل 500 تا نامه رو به اینباکس می فرستند و کسی هم نمی فهمه که اسپم هستید !
البته چون کار درستی نیست سعی می کنم جلوی خودمو بگیرمو توضیح ندم !!!
با اس ام اف بخوام ایمیل بفرستم هاستم گیر میده میده در ساعت فلان تعداد ایمیل بیشتر نمیشه ! نمیخواهم برای همین یک کار هاست عوض کنم
در مورد حالت اسپم هم زحمت بکشید جلوی خودتون رو نگیرید و بگید
کاری که من میخوام بکنم شبیه اسپم هست اما در واقع نیست یعنی اطلاع رسانی هست به ملتی که واقعا خواهان هستند و خودشان ایمیل را داده اند.
مشکل در حقیقت این است که دنال راهی میگردم که این کار و بخصوص وارد کردن ایمیلها آسان باشد
حرف از جیمیل شد با جیمیل راحت میشود گروه تماس ساخت ولی در روز به چند نفر میشود میل زد؟
در مورد گروه های گوگل مشکل دارد کردن نفرات به گروه است که باید تک تک ایمیل ها را وارد کنیم