وقتی که محصول تمام شد (VirtueMart)
با سلام.
من تا حالا 5 تا سئوال درباره فروشگاه پرسیدم ولی کسی بعد از یک هفته جواب نداده.
امیدوارم که هم توی این پست به جواب برسم هم بقیه.
سئوالم اینه که چیکار کنم وقتی محصولاتم تموم میشه به صورت خودکار وقتی که کاربر روی محصولش کلیک می کنه بنویسه که محصول تمام شده یا در انبار موجود نیست و دیگه از خرید اون جنس منصرف بشه و دیگه اردر نده. و محصولاتم محدود باشه و خودم تنظیمشون کنم.
مثلا وقتی که 50 تا تلویزیون خریده شد دیگه نشه خرید کرد.
من توی قسمت انبار هم رفتم و تعداد یک محصول رو کردم 1 عدد. ولی وقتی که خرید انجام دادم دیدم که می شه بی نهایت خرید انجام داد.(انگار که اصلا کار نمی کنه)
یا اینکه هر چی هست مربوط به این ثب می شه
پاسخ : وقتی که محصول تمام شد (VirtueMart)
سلام
[quote author=erwin link=topic=27792.msg140720#msg140720 date=1278536390]
من تا حالا 5 تا سئوال درباره فروشگاه پرسیدم ولی کسی بعد از یک هفته جواب نداده.
[/quote]
وقتی سوالات تخصصی از یک افزونه ی خاص پرسیده میشه، باید کسی باشه که با اون افزونه بصورت حرفه ای کار کرده باشه تا بتونه جواب شما رو بده.
طبق عکسی که گذاشتید، شما باید مقدار رو در فیلد Maximum Purchase Quantity بنویسید تا از اون بیشتر نتونن خرید کنن.
آیا در این فیلد مینویسید و بازهم مشکل داره؟
یا علی
دمت گرم داداش. :D
درست شد.
آره قبلا هم همونجا می نوشتم و همون عدد رو توی قسمت انبار ثبت می کردم. ولی یهو درست شد و کار کرد.
میگم اون یکی سئوالاتم رو هم جواب بدید.چون تخصصی نیست. شماها همه استادین.
ایول به همه بچه های تیم مامبولرن
سلام
خوااهش میکنم.
[quote author=erwin link=topic=27792.msg140785#msg140785 date=1278605506]
میگم اون یکی سئوالاتم رو هم جواب بدید.چون تخصصی نیست. شماها همه استادین.
[/quote]
عرض کردم خدمتتون:
[quote author=کبیری link=topic=27792.msg140776#msg140776 date=1278600819]
وقتی سوالات تخصصی از یک افزونه ی خاص پرسیده میشه، باید کسی باشه که با اون افزونه بصورت حرفه ای کار کرده باشه تا بتونه جواب شما رو بده.
[/quote]
یا علی
خب حالا یه سئوال دیگه.
اون سئوالم درباره این بود که توی فاکتوری که میخواد صادر بشه از یک محصول حداقل و حداکثر تعدادی رو که میشه سفارش داد و تنظیم می کنیم.
حالا اگه یک محصول دیگه نخوایم فروش بره چیکار کنیم. من اونجا تعدادش رو 1 کردم که از یکی بیشتر خرید نشه ولی این ربطی به انبار پیدا نمی کنه
یعنی اگه یک محصول کلا دارم. توی انبار رو هم می زنم یک و حد اقل رو هم می زنم یک و حداکثر رو هم می زنم یک. ولی وقتی که خریدی رو می کنی بخش انبار رو به -1 تغییر می دی و در واقع فروشگاه رو بدهکار می کنه/..
اونوقت چیکارکنیم.
ایول ایول. خوب جوابشو خودم پیدا کردم. با تصویر می زارم اینجا چون همه چی توی تصویر واضح و روشنه. (برای آیندگان)
[img width=640 height=360]http://010.img98.com/out.php/i161832_00.jpg[/img]
ممکنه که عکسا پاک بشن: ولی جوابش اینه که وقتی که محصولی رو اد میخوای بکنی New Product در تب Product Status گزینه Maximum Purchase Quantity: رو به -1 تغییر بدین.
اونوقت دیگه کسی دکمه Add to cart کار نمی کنه(اضافه به سبد خرید) و دیگه نگران فاکتور خوردن به فروشگاه نباشین.
با این کار می تونین محصولی رو که فعلا در دسترستون نیست توی فروشگاه بذارید و کسی نتونه فعلا بخردش.
هورااااا..
سلام.
طبق اولین پستی که توی این صفحه دادم که سئوال بنده بود و طبق آخرین جوابی که خودم به خودم دادم و جوابش رو پیدا کردم (البته کلک بود و دورش زدم) ولی الان به یه سئوال دیگه مواجه شدم.!!!
وقتی که تنظیم می کنیم از یه جنس مثلا 100تا توی انبار موجود داریم و می تونیم تعریف کنیم که هر کاربر بتونه به سبد خریدش چند تا از اون محصول اضافه کنه( حداکثر و حداقل تعداد) .... خب حالا هر وقت که مشتری یه جنسی رو می خره به همون تعداد خریدش از انبار کم می شه و وقتی که به 100 می رسه و دیگه جنسای انبار تموم می شه به جای اینکه محصول بسته بشه و دیگه خرید نکنن.... بخش انبار به صورت خودکار به صورت منفی عمل می کنه و کم و کم تر می شه. مثلا می شه -1 و بعدش -2 و الی آخر. (یعنی مشتری هر چی دلش می خواد می خره و انبار رو بدهکار می کنه با اینکه این اصلا درست نیست تمام کاسه کوزه مدیر و بخش فروش رو میریزه به هم.....
آیا راهی هست/ پلیز :P
این جواب رو خودم به سئوالم اضافه می کنم :D
سئوال: به صورت خلاصه: محصول تموم می شه؛ انبار دیگه بده کار نشه و فاکتوری صادر نشه و اضافه به سبد دیگه کار نکنه
جواب: به صسمت مدیریت فروشگاه مراجعه نمایید
به تبConfiguration مراجعه کنید
در وسط همین صفحه در قسمت Core Settings گزینه Check Stock رو تیک کنید.
دیگه همه چی تمومه.
موفق باشید