سلام
من وقتی مطلبی که همراه عکس است را به سایتم اضافه میکنم صفحه سایتم میریزه بهم برای بهتر فهمیدن لینک زیر را نگاه کنید
کی میدونه باید چه کار کنمکد:http://dpars.ir/component/content/category/7-1388-10-23-01-04-48.html?layout=blog
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من وقتی مطلبی که همراه عکس است را به سایتم اضافه میکنم صفحه سایتم میریزه بهم برای بهتر فهمیدن لینک زیر را نگاه کنید
کی میدونه باید چه کار کنمکد:http://dpars.ir/component/content/category/7-1388-10-23-01-04-48.html?layout=blog
سلام
بنده به اون صورت بهم ریختگی مشاهده نکردم.
شما باید سایز عکسها رو با عرض قالب تنظیم کنید تا به مشکل نمایش نخورید.
یا علی
سلام
ببینید اگه هر کدوم از اون مطالب را جدا نگاه کنید عکسها اندازه است ولی وقتی مطالب یک موضوع که چندین مطلب را داره را نگاه میکنی چون موضوعها کنار هم نمایش داده میشه صفحه بهم میریزه من میخوام که یا به صورت اتوماتیک عکسهایی که کنار هم هستند کوچک شوند یا موضوعات زیره هم نمایش داده بشه تا صفحه به اون صورت در نیاد
سلام
برای زیر هم نشان دادن مطالب:
مدیریت > منوها > (آیتم منوی مربوطه) > پارامترها - اصلی > تعداد ستون رو 1 بذارید.
یا علی
سلام
من از یک ماژول استفاده میکنم برای نمایش موضوعاتم واسه همینم هیچ منویی در بخش منو ها ندارم
پس چی شد من چه کار کنم
نخیر انگار مدیران این انجمن بیشتر وقت خودشون را میزارن تا توی تاپیک اعضا یک تخلف پیدا کنند تا اونو قفل کنند و خیالشون راحت بشه بجای اینکه هر چه زودتر مشکلات بچه ها را حل کنند ;D
** سه ارسال شما یکی شد
سلام
شما در فاصله ی چند ساعت اون هم در روز تعطیل 3 پست ارسال کردید برای بالا آوردن تاپیک و متاسفانه با توقع بالا.
لطفا قوانین انجمن رو با دقت بخونید چراکه در صورت عدم رعایت قوانین از پاسخگویی به شما معذوریم:
34) انجمنهای مامبولرن برای پاسخگویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخدهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
-----------------------------------------------
مطمئنا در پارامترهای اون ماژول هم باید چنین گزینه ای باشه تا بتونید تعداد ستون ها رو تعیین کنید.
یا علی