-
آدرس بهینه
سه تنظیم در تنظیمات کلی هست که یکیش نوشته بهینه کردن سایت.
سوال اولم اینکه آیا واقعا در موتورهای جستجو اثر داره؟ با توجه به اینکه میخوام سیاتم رو بذارم تو گوگل. خود سایت مامبولرن هم اینکارو نکرده.
دوم اینکه توی مامبو یک آدرس با آی دی تو نوار ابزار میومد. توی جوملا تمام اطلاعات زمان تویلد و ساعتش میاد توی نوار ابزار !!!
سوم اینکه دو ایتم دیگه کارش چیه؟
** دو ارسال شما یکی شد
-
پاسخ : آدرس بهینه
سلام
------------------------------------------------------------------------------------
قوانین انجمن:
7) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه موضوعات موجود بپرسید.
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
------------------------------------------------------------------------------------
سوال اول > بله تاثیر داره چرا که آدرسهای (URL) سایت شما رو برای بهتر index شدن در موتورهای جستجو بهینه میکنه. سایت مامبولرن هم از این مورد استفاده میکنه.
مورد دومی که گقتید صحت نداره و فقط در صورتیکه شما نام مستعار (alias) تعریف نکنید، بصورت خودکار از تاریخ ایجاد مطلب استفاده میکنه.
سوال سوم > در انجمن جستجو کنید.
یا علی
-
پاسخ : آدرس بهینه
با تشکر بله مشکل از نام مستعار بود که نداده بودم.
حالا عوضش کردم اما باز تو آدرس بار تاریخ نشون میده.
-----------------------------------
درست شد ممنون توی منو هم باید عوض میکردم فقط تو صفحه عوض کردم.
کار ما VOIP و شبکه و وایرلس هست.
بچه های این سایت خیلی لطف دارن سوالی چیزی در این مورد داشتین در خدمتیم.
** دو ارسال شما یکی شد