کارآمدی جدول jos_session در فروشگاه
یه دنیا سلام به همه دوستان عزیز مامبو
من یک فروشگاه دارم که خیلی باهاش ور رفتم(توی یک سال). حالا یه سری امکانات و تغییرات می خوام روش بدم که دانلودش کردم و روی لوکال منوها تصاویر جدولبندی و خیلی کارهای دیگه روش انجام دادم و حالا موقعش شده که ریستورش کنم.
با توجه به اینکه جدول محتویات من در جوملا فایلی توش نیست (یعنی در واقع پستی ندادم که بخواد حجمش بره بالا، هر چی هست مربوط به فروشگاه می شه) من هم اکنون روی لوکال تمام یوزرهام رو هم اد کردم.
[img width=597 height=480]http://013.img98.com/out.php/i172755_jossession.png[/img]
حالا حرفم اینه که منی که یه فروشگاه معمولی دارم چرا حجمش jos_session اون در حدود 9 مگابایت هستش؟ مگه توش چی هست؟ :D
من وقتی که سایت رو (البته بدون یوزر و سشن) دانلود کردم روی لوکال حجم کل دیتابیسم شده بود 1.5 مگابایت ولی اونی که روی وب سایت هست حجمش 9مگابایته!!!! در حالی که هر چی ور رفتم هیچ تفاوتی توی عملکرد سایت، محتویات، تصاویر، جداول و ... در بین وب و لوکال ندیدم. :o
سئوالم اینه: با این تفاوت حجمی که بین لوکال و وب سایتم وجود داره اشکالی داره که به صورت زیر سایتم رو ریستور کنم؟
از تمام دیتابیس لوکال (1.5مگابایت) بکاپ می گیرم و بعدش کاملا به صورت فول روی وب اینپورت کنم؟ (jos_session که 9مگابایت بوده رو هم پاک کنم) ;)
آیا این کار درسته یا اینکه داخل jos_session اطلاعاتی هست که شاید من متوجش نیستم و ممکنه که خرابکاری بکنم....؟؟؟؟
پاسخ : کارآمدی جدول jos_session در فروشگاه
سلام
از جدول jos_session برای نگهداری نشست ها استفاده میشه.
وقتی با نام کاربری وارد سایت می شید، یک نشست با عمر معینی ایجاد میشه که مشخص می کنه شما قبلا وارد شدید و سایر صفحات رو بدون نیاز به ورود می بینید.
محتویات جدول jos_session رو می تونید خالی (empty) کنید. (دقت کنید خود جدول رو حذف نکنید) با اینکار تمام کاربرانی که قبلا وارد سایت شدند و عمر نشستشون به پایان نرسیده یا "ورود برای همیشه" رو علامت زدند، برای دیدن صفحاتی که نیاز به عضویت داره، باید دوباره به سایت وارد بشن.
یا علی
آقا سعید ممنونم.
استفاده کردیم. حالا پس چرا می گن که وقتی میخوای از جوملای روی وب بکاپ بگیرید بدون User و Session باشه>؟؟ و وقتی که میخوای اینپورتش کنید با مشکل مواجه نشید.
خب طبق گفته شما می شه از یک سایت با تمام جدول ها(البته بدون یوزر) اکسپورت کرد و در لوکال اینپورت کرد.؟؟> درسته؟
مطلب بعدی که الان یادم اومد اینه که آیا این کلمه "عمر نشست" فقط برای ورود و خروج کربران و ثبت این جور چیزاست؟
آیا داخل چیزی نیست که مربوط به یوزرها، پسوردها، تنظیمات کامپوننت و پلاگین و ماژولها باشه؟ که اجازه می دید که محتویاتش رو Empty کنیم؟
آخه من از کامپوننت Alpha User استفاده می کنم و به خاطر این کامپوننت یه خورده ترس افتاده به جونم .
از اسمش معلومه
فقط برای سهولت کاربراست. که هی ورود نکنن به سایت ولاغیر.
با خیال راحت خالیش کن.پاکش نکنیا!
آخه با عقل جور در نمیاد.
من یه سایت دارم با 6300 کاربر که هر روز توی سایت هستند ولی حجمش Sessionش به 2 مگ نمی رسه و یکی دیگه از سایتهام که حدود 300 تا یوزر داره به 9 مگ رسیده !!! چرا؟؟؟ ها؟ چرا
چونکه تو اون سایتت زمان ذخیره سازی بیشتره !
زمان ذخیره سازیشون یکیه مگه ؟
حالا شما فرض بگیرید که من میخوام پاکشون بکنم. به این معنا هستش که اگه کاربر در هر صفحه ای از وب سایت و یا فروشگاه باشه بعد از این عملیات انتحاری من از سایت می افته بیرون؟؟ :D
مثلا اگه درحال خرید و یا صادر شدن فاکتور باشه ممکنه که اتفاق خاصی بیافته؟
البته من که از این کارها نمی کنم. :)سعی می کنم ببرمش توی آپگرید بعدش پاک می کنم.
از سایت که بیرون نمیوفته
هر صفحه ای باز کنه ریدایرکت میشه به صفحه ی ورود که دوباره لاگین کنه.
اما میتونی سایت رو آفلاین کنی واسه 3 دقیقه...
یا بزاری نصفه شب ساعت سه یا دو که کمترین بازدید کننده رو داری این کار و بکنی(یا هر وقته دیگه)
اما بهتره وسط صدور فاکتور و خرید این کارو نکنی..
سلام
نقل قول:
من یه سایت دارم با 6300 کاربر که هر روز توی سایت هستند ولی حجمش Sessionش به 2 مگ نمی رسه و یکی دیگه از سایتهام که حدود 300 تا یوزر داره به 9 مگ رسیده
خوب مشخصه این جدول مربوط به session ها هست نه به user ها !
ممکنه چند نشست منقضی نشده مربوط به یک کاربر باشه. یا برعکس خیلی از کاربر ها باشند که نشستی نداشته باشند!
به عنوان مثال اگر شما از دو مرورگر مختلف وارد سایت بشید، دو نشست جداگانه تشکیل میشه.
نقل قول:
مثلا اگه درحال خرید و یا صادر شدن فاکتور باشه ممکنه که اتفاق خاصی بیافته؟
بله. اگر در حال خرید باشه از حساب کاربریش خارج میشه
من با توجه به اینکه گفتید سایتتون روی لوکال هست گفتم می تونید این جدول رو خالی کنید.
اما اگر سایتتون آنلاین هست توصیه می کنم اگر واقعا نیازی نیست اینکار رو نکنید. چون در اینصورت تمام کابران در اولین بازدیدشون از صفحه ای که مختص اعضا هست، باید دوباره وارد بشن.
یا علی