سلام دوستان
میشه لطفا راهنمایی کنید عناوین و موضوعات را باید در کدام نوع منو قرار دهم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان
میشه لطفا راهنمایی کنید عناوین و موضوعات را باید در کدام نوع منو قرار دهم
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید.
شما باید مطالبتون رو سازماندهی کنید. یعنی چند بخش بسازید، برای هر بخش چند مجموعه و هر مطلب رو در یکی از این مجموعه ها منتشر کنید.
سپس می تونید در منوها، به هر کدوم از این بخش ها، مجموعه ها یامطالب لینک بدید که در سایت نمایش داده بشه.
یا علی
سلام ممنون از راهنمایی تون من قبلا بخشها مو آماده کردم .
منظورم یک چیزی مثل سایت sneed.ir/research که در آن منوی فهرست موضوعی وجود داره و از منوی اصلی جدا است
شما می توانید یک منو جدید بسازید یا از منو های پیش فرض جوملا که در مدیریت ماژول قرار دارند استفاده کنید مانند Key Concepts و User Menu و عنوان آنها را به مثلا فهرست موضوعی تغییر دهید
در مرحله بعدی مجموعه های جدید بسازی مانند روش تحقیق کارآفرینی اقتصاد - حسابداری - مدیریت حقوق مثل سایتی که معرفی کرده ای و مطالب سایتتو داخل اون مجموعه های جدید کپی کن ( از مدیریت مطالب ) در این صورت مطالب سایت شما هم در منوی اصلی سایت قرار دارند و هم در منوی جدید ( فهرست موضوعی ) که ایجاد کرده اید
ماژولهای Key Concepts و user menu فارسی را از کجا می توانم دانلود کنم
[quote author=acynonix link=topic=28998.msg145654#msg145654 date=1283059634]
مثل سایت sneed.ir/research که در آن منوی فهرست موضوعی وجود داره و از منوی اصلی جدا است
[/quote]
[quote author=najafi613 link=topic=28998.msg145681#msg145681 date=1283095815]
و مطالب سایتتو داخل اون مجموعه های جدید کپی کن ( از مدیریت مطالب ) در این صورت مطالب سایت شما هم در منوی اصلی سایت قرار دارند و هم در منوی جدید ( فهرست موضوعی ) که ایجاد کرده اید
[/quote]
سلام.
نیازی به کپی کردن مطالب نیست و اینکار توصیه هم نمیشه.
اگر بخش ها و مجموعه هاتون آماده شده، همون کاری که در اولین پست گفتم رو باید انجام بدید.
فقط به جای اینکه در منوی اصلی لینک بسازید، باید در منوی دیگه ای بسازید.
می تونید یک منوی جدید از مدیریت جوملا -> منوها -> مدیریت منوها -> جدید ایجاد کنید.
سپس لینک به بخش ها یا مجموعه ها رو در این منوی جدید ایجاد کنید.
و ماژول مربوط به این منو رو در مدیریت ماژول ها در موقعیت مناسب منتشر کنید.
یا علی